Multiresource
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up bij Easy Beauty

Wilt u wenkbrauwen hebben die er altijd prachtig uitzien? Of een eyeliner die altijd perfect blijft zitten? Of optisch vollere lippen hebben? Dan is het laten zetten van permanente make-up een ideale oplossing. Easy Beauty is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in het zetten van permanente make-up bij Tilburg. Veel schoonheidssalons zetten tegenwoordig permanente make-up, maar de meeste van deze salons doen dit er echt bij. Easy Beauty is juist gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Wij zijn bij Easy Beauty begonnen met het zetten van permanente make-up en hebben jarenlange ervaring. Sinds 2015 zijn we ook verschillende schoonheidsbehandelingen aan gaan bieden.

Over Easy Beauty

Het gezicht achter Easy Beauty is eigenaresse Bettina. Bettina is een echte vakvrouw en een absolute specialist als het gaat om het zetten van permanente make-up. Naast het werk in de salon demonstreert ze permanente make-up op vakbeurzen voor schoonheidsspecialistes, onder andere op de Beauty Trade vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook geeft Bettina lezingen over permanente make-up en bezoekt ze internationale beurzen om haar eigen kennis goed te houden en op de hoogte te zijn van de allernieuwste ontwikkelingen. Naast het volledig gespecialiseerd zijn in het zetten van permanente make-up vinden wij een goede hygiëne uitermate belangrijk. Wij werken bij Easy Beauty dan ook met de meest moderne en kwalitatieve apparatuur. De pigmenten die wij gebruiken zijn van A-kwaliteit. Wij zijn in het bezit van een GGD vergunning en volgen de hygiëneregels zeer nauw op. De nazorg voor permanente make-up vinden wij erg belangrijk en ook hier zijn strenge richtlijnen voor. 

Betrouwbare salon in Noord Brabant

Easy Beauty is een betrouwbare salon voor het zetten van permanente make-up. Wilt u permanente make-up bij Waspik, Dongen, Oosterhout, of Breda laten zetten? Dan is Easy Beauty het adres voor u! De salon is gevestigd in ‘s Gravenmoer, in Noord Brabant. Met voldoende gratis parkeerplekken voor de deur zijn we makkelijk te bereiken. Permanente make-up is geschikt voor zowel jong als oud. Wij luisteren goed naar uw wensen en bespreken alle mogelijkheden. En vragen beantwoorden wij graag, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Neem ook vooral eens een kijkje op onze website, easy-beauty.nl.

https://www.easy-beauty.nl/