Multiresource
Image default
Beauty en verzorging

Pigmentvlekken op bovenlip verwijderen met Skinlight

Het zal je maar overkomen: pigmentvlekken op bovenlip hebben zodat het lijkt alsof je een pigmentsnor hebt. Niets is minder leuk omdat de vervelende vlekken boven je bovenlip natuurlijk meteen opvallen wanneer je wordt aangekeken. Daarom is het perfect te begrijpen dat je van deze vlekken vanaf wilt. Als je dacht dat dit onmogelijk was dan zal dit artikel een hele geruststelling zijn. Er zijn namelijk tal van oplossingen, van crèmes tot pigmentvlekken tot een chemische peeling. Aan jou om er eentje uit te kiezen en te gaan testen.

 

Leef gezond

Ben je iemand met een druk leven en heb je weinig tijd voor gezonde voeding, voldoende drinken en genoeg beweging? Dan wordt het misschien eens tijd om je levenspatroon onder de loep te nemen en hier verandering in gaan te brengen. Een gezonde levensstijl doet heel erg veel en kan meer verhelpen dan je denkt. Voldoende water drinken is niet alleen belangrijk voor ons lichaam maar ook voor onze huid. Wanneer je genoeg drinkt, ga je meer zweten, zal je meer naar het toilet moeten en zullen de afvalstoffen dus sneller ons lichaam verlaten. Op deze manier zullen deze afvalstoffen niet langs onze huid naar buiten komen en zal onze huid er dus stralender gaan uitzien zonder deze vlekken.

Smeer een citroenmasker boven je lip

Wanneer je af wilt van pigmentvlekken op bovenlip kan je een paar simpele ingrediënten door elkaar gooien, er een mix van maken en de oplossing is nabij. Meng een theelepel zout met het sap van een halve citroen en een paar druppels olijfolie en je wondermiddel is geboren. Smeer dit even boven je lip, laat een kwartiertje inwerken en dit zal wonderen doen. Wanneer je je huid daarna ook nog eens extra hydrateert zal je heel snel resultaat zien. Wie zou denken dat deze simpele huishoudmiddeltjes dé oplossing waren voor jouw probleem?

 

Pigmentvlekken creme

Wanneer een citroenmasker niet helpt of wanneer je al weet dat je gezond leeft dan kan je ook nog Skinlight gaan proberen. Dit is een creme tegen pigmentvlekken die een wonder is voor die grote frustratie. Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en met een neutrale PH waarde, gaat hij de strijd aan met het pigment. Je hoeft Skinlight maar 2 maal per dag te smeren, de zuinigheid is dus nog een extra voordeel. Wat wel kan zijn is dat je deze pigmentvlekken creme als onderhoudskuur moet gaan gebruiken wanneer je merkt dat de pigmentvlekken na een tijdje terug komen.

Dure behandelingen

Uiteraard bestaan er ook dure behandelingen zoals een chemische peeling en een laserbehandeling maar dan zal je diep in de portemonnee moeten tasten. Wel worden deze behandelingen als zeer effectief beschouwd.