Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Promotiemateriaal

Een belangrijk onderdeel van je marketing is het gebruiken van promotiemateriaal. Promotiemateriaal zijn voorwerpen die je als bedrijf kunt gebruiken waar het logo van het bedrijf op staat. Denk aan pennen, vlaggen, waterflessen enzovoort. Per bedrijf zal de keuze verschillen maar deze producten kan elk bedrijf gebruiken.

Pennen

Elk bedrijf heeft pennen nodig. Het kan erg frustrerend zijn als je iets wilt opschrijven en er is geen pen. Pennen zijn goedkoop en daarom goed om pennen in overvloed te bestellen. Een groot voordeel van pennen is dat mensen ze overal laten liggen. Zo verspreid je jouw logo gemakkelijk bij vrienden en families van je werknemers, maar ook bij je klant en zijn of haar netwerk.

Waterflesjes

Veel mensen gebruiken dagelijks een waterfles en dit worden er steeds meer. Dit is een leuk cadeautje om aan je medewerkers te geven. Genoeg water drinken verbetert je concentratie en reactievermogen. Zo help je je medewerkers ook nog eens om productiever te zijn. Waterflessen worden vaak op tafel gezet waardoor jouw logo goed in het zicht komt te staan!

Katoenen tasjes

Je kunt hier kiezen uit een rugzak met trekkoord of een draagtas. Draagtassen worden vaak meegenomen naar de supermarkt waardoor dit een uitstekend onderdeel kan zijn van je marketing. Een rugzak met trekkoord kan ook handig zijn, veel mensen nemen deze mee als ze naar de sportschool gaan of een dagje erop uit gaan.

Folders en flyers

Folders en flyers kun je op veel manieren verspreiden, het is altijd handig om een stapel klaar te hebben liggen. Maar ook als je een nieuw product of nieuwe dienst gaat aanbieden, kunnen folders of flyers je helpen deze te promoten! Je kunt folders en flyers op meerdere manieren verspreiden. Zo kun je ze door de brievenbus doen of op een openbare plek leggen zodat mensen eentje kunnen pakken.

Waar kun je aan denken als je een keuze maakt?

Goede promotiematerialen worden door de ontvanger ook echt gebruikt of komt duidelijk in het zicht te staan van mensen die je bedrijf nog niet kennen. Het beste kijk je om je heen op een werkdag en zoek je naar producten die intensief worden gebruikt door je personeel, zowel op het werk als thuis.

 

https://drukwerkconcurrent.nl/