Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Redenen waarom jij een hottub moet aanschaffen

Waarschijnlijk denk je bij een hottub aan heerlijke ontspanning na een lange, zware dag werken. Lekker even genieten en de stress van je af laten lopen. Daar heeft toch iedereen behoefte aan? In deze blog vertellen wij een aantal redenen waarom jij een hottub moet aanschaffen.

Betere nachtrust

Uit onderzoek van de universiteit van Texas blijkt dat een warm bad voor het slapen de slaap verbetert. Proefpersonen die gingen slapen voordat ze een warm bad hebben genomen doen er gemiddeld 25 minuten over om in slaap te vallen, in tegenstelling tot gemiddeld 17 minuten bij proefpersonen die wel een warm bad namen voor het slapen gaan. Daarnaast zou de totale slaaptijd volgens de onderzoekers met een kwartier toenemen na blootstelling aan warm water tijdens de avond. De reden dat een warm bad slaap bevorderend werkt is omdat je lichaam de kans krijgt om zich af te koelen. Dit is een vereiste voor een goede slaap. 

Weinig ruimte nodig

Het grote voordeel van een hottub is dat ze weinig ruimte van je tuin in beslag nemen. Je kan er nameljk voor kiezen om de hottub in te laten graven in je tuin. Zo heb je een ingebouwde plek waar je heerlijk in het hete water kan ontspannen. Daarnaast is het genieten van een lekker warm bad in je eigen achtertuin toch echt genieten? Je ligt lekker in een warm bad en bent omringd door je eigen mooie achtertuin.

Goed voor huid en spieren

Een hottub zorgt voor afname van het stresshormoon. Je kan hierdoor lichamelijk en geestelijk herstellen. Door het warme water gaan de hartslag en de bloedsomloop omhoog. Doordat de bloedcirculatie sneller gaat, krijgen de spieren meer zuurstof en voedingsstoffen toegediend waardoor spieren sneller kunnen herstellen. Daarnaast zorgt een betere bloedcirculatie voor een beter uitziende huid.

Hottub kopen

Hebben wij je overtuigd waarom jij een hottub zou moeten aanschaffen? Mooi! Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen hottubs van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je hottub zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige hottub eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://welvaere.nl/