Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Rittenregistratie

Automatiseer jouw rittenregistratie

Is jouw bedrijf in het bezit van een eigen auto of maken de werknemers veel zakelijke ritten in hun privé auto? Dan moet jij alle ritten die je maakt bij houden. Zeker wanner een auto op een bedrijfsnaam staat is het wettelijk verplicht om een rittenregistratie bij te houden. Deze registratie is precies wat de naam al zegt: een registratie van alle ritten die de auto maakt. Het bijhouden van deze ritten en de administratie daarachter is geen simpele klus. Iedere rit moet je namelijk handmatig bijhouden en doorgeven aan de administratieve medewerker die vervolgens al deze gegevens verzameld. De Belastingdienst kan op ieder moment de rittenregistratie opvragen, het is dan ook belangrijk dat deze ten alle tijden up-to-date is. Wanneer dit gebeurt moet je wel je zaken op orde hebben. Anders kan dit je een hoge boete opleveren die je liever vermijdt. Ben jij op zoek naar een manier om jouw rittenregistratie makkelijker te maken? Automatiseer hem dan. Dit doe je door middel van Linqo. Meer weten? Lees dan verder.

 

Maak jouw rittenregistratie makkelijker met Linqo

Met Linqo maak jij niet alleen de rittenregistratie makkelijker, ook krijg je meer inzicht in het efficiënt indelen van jouw wagenpark en brandstofverbruik. Ook geeft Linqo jou meer inzicht in het rijgedrag van de rijders in de auto. Op basis van al deze gegevens geeft Linqo jou verbeterpunten waar je echt mee aan de slag kunt. Dit resulteert in een besparing van de kosten. Hoe meer data jij Linqo laat verzamelen, hoe meer inzicht jij verkrijgt. Deze inzichten kunnen je ontzettend helpen met het maken van bepaalde beslissingen. Met Linqo heb je alle informatie over de zakelijke ritten van jouw bedrijf op één plek. 

 

Meer weten over Linqo?

Linqo maakt jouw rittenregistratie dus een stuk gemakkelijker. Dit doet het met geavanceerde technologie. GPS monitoring zorgt ervoor dat er bij wordt gehouden waar het voertuig zich bevindt en wie er in rijdt. Hierdoor krijg je updates over de beste routeplanning en laat je taken controleren en bijsturen waar nodig. Kijk op de website van Linqo voor meer informatie. 


https://linqo.nl/