Multiresource
Image default
Sport

StimaWELL maakt thuis trainen met EMS mogelijk

Thuis je spieren trainen en aan je conditie werken zodat je niet meer naar de sportschool hoeft, dat zou toch fantastisch zijn! Het kan met de EMS trainer van StimaWELL! Tot voor kort was trainen met EMS alleen mogelijk in de sportschool of bij de fysiotherapeut. Inmiddels is er via StimaWELL dus een EMS apparaat beschikbaar voor thuisgebruik.

StimaWELL is onderdeel van Schwa-Medico, een bedrijf uit Duitsland. Al meer dan 40 jaar is StimaWELL leverancier en ontwikkelaar van medische apparaten voor therapieën met elektronische impulsen. De EMS trainer voor thuistraining is de nieuwste ontwikkeling van StimaWELL. Het maakt niet uit wat je doel is. Of je nu wilt afvallen, bepaalde spiergroepen zoals de rugspieren of bekkenbodemspieren wilt verstevigen of geheel fit en sterk wilt worden, met de StimaWELL EMS trainer kan het allemaal!

Wat maakt de EMS trainer van StimaWELL zo goed?

Er zijn meerdere EMS trainer apparaten te koop. Op internet is het aanbod hierin ruim, bij Coolblue en Bol.com kan je al slagen voor een EMS trainer. Maar niet elk apparaat is even goed. En ook niet met elk apparaat bereik je het resultaat wat je van te voren voor ogen had. Daarom een paar voordelen van het EMS apparaat van StimaWELL op een rijtje:

  • Het medische EMS trainer apparaat gebruikt stroom. Het apparaat van StimaWELL is een Europees goedgekeurd medisch hulpmiddel, wat de veiligheid garandeert.
  • De frequenties van het apparaat zijn belangrijk. Deze moet niet te laag zijn. Ideaal is een golffrequentie in het middenfrequente bereik, dat komt neer op minimaal 2000 Hz. Wanneer de bandbreedte te laag is worden de spieren die in de diepere lagen van het lichaam liggen niet bereikt. Ook geven enkel lage frequenties een minder prettig gevoel.
  • Het apparaat van StimaWELL heeft 12 stimulatiekanalen. Dit houdt in dat je vele spiergroepen tegelijkertijd kunt trainen, in plaats van enkele of zelfs maar 1 spiergroep tegelijkertijd, wat het geval is bij bijvoorbeeld een buikspiertrainer.
  • Het StimaWELL apparaat komt samen met een afstandsbediening. Hiermee kan je de training direct aanpassen of onderbreken.

Ben je benieuwd naar de EMS training kosten of wil je nog wat meer lezen over EMS training? Bezoek dan de website van StimaWELL. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook naar het service nummer 033-303 77 68.

 

https://ikwilstimawell.nl/