Multiresource
Image default
Vakantie

Tiny houses in Nederland, meer heb je toch niet nodig?

Je hebt vast al eens gehoord van tiny houses, want ze zijn helemaal hip and happening.  In steeds meer steden ontstaan initiatieven voor tiny houses. Soms wordt het tiny house in Nederland gezien als een mogelijke oplossing voor de woningnood, andere keren draait het om een minimalistische leefstijl en weer andere mensen die een tiny house (willen) bewonen is het te doen om het verminderen van hun ecologische impact.

Een tiny house is, de naam verraadt het al een beetje, een klein huisje. Vaak wordt een grens van 35 vierkante meter aangehouden. Een tiny house is een volledig huis, met alles wat je nodig hebt – maar zonder alles wat je eigenlijk niet nodig hebt. Door handig om te gaan met de ruimte heeft het een slaapkamer, keuken en sanitair en is het een prima woning voor alleenstaanden of stelletjes.

Niet iedereen ziet het echter zitten om klein te gaan wonen. Maar voor een kort verblijf of een vakantie is een tiny house een prima optie. Bijvoorbeeld voor een paar dagen weg in eigen land. Er zijn verrassend veel tiny houses in Nederland. Van Zeeland tot Limburg, van de Veluwe tot Overijssel, het maakt niet uit waar je heen wilt, er is altijd wel een tiny house.

Betrouwbaar en betaalbaar

Een nadeel van de enorme hype rondom tiny houses is dat iedereen er een graantje van mee lijkt te willen pikken. Niet elke aanbieder van een tiny house is even integer. Zo hebben wij verhalen gehoord dat een oude en tochtige schaftkeet als tiny house werd aangeboden. Het is niet aan te bevelen om tiny houses in Nederland te huren enkel op basis van een online advertentie waar alleen een 06-nummer onderstaat.

Als je zeker wilt zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder, die tegen een redelijke prijs een goed onderhouden en net tiny house verhuurt, dan is een bezoek aan glampings.nl aan te raden. De tiny houses op deze site zijn geselecteerd op kwaliteit. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de staat van het tiny house, maar ook naar de omgeving en de faciliteiten.

De tiny houses in Nederland die op Glampings.nl worden aangeboden zijn modern en modieus ingericht en zijn uitermate charmant. Deze huisjes zijn perfect, bijvoorbeeld voor een romantisch samen zijn met je partner.

Kijk op Glampings.nl en boek direct jouw volgende break.

https://glampings.nl/