Multiresource
Image default
Financieel

Tip voor meer bedrijfsruimte zonder hoge investeringen

 

Als ondernemer loop je constant tegen nieuwe vraagstukken aan. Personeelstekort, budgetten, verzuim en ruimtetekort. Dat zijn zo’n beetje de meest voorkomende vraagstukken. In een tijd waar (zakelijk) vastgoed erg kostbaar is en bijbouwen vaak vergunnings-technisch lastig is, wordt het steeds lastiger voor bedrijven om uit te breiden. Huren is ook duur, als er al iets te vinden is. Maar er zijn oplossingen voor het groeiende ruimtetekort. Gelukkig zijn er naast de voor de hand liggende traditionele opties ook andere mogelijkheden. Een mooie optie om toch uit te breiden binnen de beschikbare ruimte is met een systeemvloer.

 Hoe werkt een systeemvloer?

Wellicht nog niet bekend, maar een systeemvloer is een vloer die in de huidige ruimte wordt gezet zonder dat hier nieuwe constructies moeten worden gemaakt en zonder dat de huidige bouw wordt aangetast. Zie een systeemvloer als een mecano pakket. Een vloer die van ijzeren profielen is gemaakt en op steunpoten in de ruimte wordt gezet en die vastgezet wordt met moeren en bouten. Makkelijk te verwijderen, verplaatsen en/of uit te breiden. Dus ook makkelijk toe te passen voor je ruimteprobleem. Of dit nou gaat om magazijnen of werkruimte, de systeemvloeren zijn overal voor te gebruiken.

 

Een stevige constructie

Als extra werkruimte kan een systeemvloer worden toegepast met een stevige en veilige trap als toegang tot de extra verdieping. Vervolgens kan je  kiezen tussen het soort barrières die de veiligheid en ook de uitstraling garanderen.  Voor een magazijn is uitstraling wellicht minder belangrijk maar veiligheid moet natuurlijk gegarandeerd zijn. Dat kan met dit geweldige systeem. Breidt het magazijn uit met een complete verdieping! Het mooiste is dat wanneer het bedrijf verhuist de systeemvloer gewoon meegenomen kan worden en zelfs nog weer kan worden uitgebreid tot een vloer die past in de nieuwe ruimte. Naast de horizontale vloeren kunnen er ook verticale vloeren gebruikt worden. Ideaal voor kleinere oppervlakten. 

 

Flexibele oplossing

Het is natuurlijk fijn dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden in vastgoed, huur of een dure verbouwing. De systeemvloer leunt niet op de bestaande bouw en staat ‘los’ in de ruimte. Wel moet deze natuurlijk veilig en goed geplaatst worden. Maar dit gaat snel en zonder eindeloze hoeveelheden bouwstof en lawaai. De snelle plaatsing van de systeemvloeren zorgt ervoor dat je snel weer door kan met ondernemen en het inrichten van de extra magazijn en/of kantoorruimte. 

 

Ook geschikt voor huurpanden

Weet je niet helemaal wat geschikt is voor uw bedrijf? Laat je dan voorlichten door een deskundige, deze bespreekt met jou de wensen, analyseert de ruimte en komt met een gedegen advies. Zo schaft je een systeemvloer aan die is afgestemd op jullie behoeftes. Uitbreiden kan altijd dus je kunt voorzichtig beginnen en grote investeringen zijn niet nodig. Doordat de systeemvloeren niet vastgezet worden aan de huidige bouw is het ook een perfect systeem voor huurpanden. Bij vertrek is er geen schade ontstaan door de vloeren aan de bestaande bouw en het systeem is gemakkelijk weer opnieuw elders op te bouwen. Zo kun je als ondernemer groeien zonder dat je opgescheept wordt met nutteloze ‘ruimtebesparende’ materialen. Want de systeemvloer kan je meenemen.