Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Tips voor goedkoop internet en televisie

Tips voor goedkoop internet en televisie

De rekeningen stapelen zich op. Het wordt er allemaal niet goedkoper op. Juist het tegenovergestelde. Alles wordt steeds maar duurder. Naast je vaste lasten heb je waarschijnlijk ook een duur alles in 1 pakket voor internet, televisie en bellen. Maar er zijn mogelijkheden waardoor je toch een stuk goedkoper gebruik kunt maken van internet en tv. Lees hieronder de tips waardoor ook jij kunt genieten van goedkoop internet en tv.

Zoek de zenders uit die je graag kijkt

We beginnen met het televisieabonnement. Vaak heb je een heleboel zenders, waar je nog nooit een uurtje naar gekeken hebt. Deze kun je al afstrepen. Selecteer dan de zenders die je wel graag kijkt en dus zeker niet mogen ontbreken op jouw tv. Probeer altijd het televisiepakket te combineren met het internetpakket. Combinatie Pakketten zijn altijd een stuk voordeliger dan losse abonnementen. Bekijk per aanbieder het zenderpakket en of je dit eventueel kunt aanpassen. Selecteer alleen de zenders die je wilt gebruiken. Zo betaal je niet onnodig voor zenders die je toch nooit gebruikt.

Bepaal de internetsnelheid

Ten eerste is het goed om te checken welke internetsnelheden er maximaal te behalen zijn op jouw adres. Dit is voor elk adres verschillend. Voorkom zo dat je een abonnement afsluit met hoge snelheden die misschien wel helemaal niet te bereiken zijn op jouw adres. Bedenk dan wat je allemaal doet met het internet. Speel je veel online games en download je vele bestanden tegelijk? Dan is het wel noodzakelijk om een abonnement met hoge internetsnelheid af te sluiten, lagere snelheden trekken dit vaak niet. Doe je dit niet en gebruik je internet voor mailverkeer, YouTube, Netflix, andere streamingdiensten en minder intense games. Dan heb je vaak aan een standaard snelheid meer als voldoende. Combineer dit met een televisiepakket met jou gekozen zenders voor de voordeligste prijs. Neem een kijkje op Overstappen.nl, hier kun je gemakkelijk je internet vergelijken om zo de beste passende deal voor jouw situatie te vinden. 

Gebruik maken van streaming diensten

Streamingdiensten ook wel het nieuwe televisiekijken genoemd. Kijk wat je wilt, waar je wilt, wanneer jij wilt! Je hebt betaalde diensten als Netflix en Videoland. Hier heb je een groot aanbod en films en zelfs zijn hier programma’s te bekijken die je op televisie kunt zien. Daarnaast bieden vele zenders als NPO en SBS, streamingdiensten als NPO start en KIJK aan. Hier kun je programma’s die al op tv uitgezonden zijn geweest terugkijken wanneer jij wilt. Heb je een smart tv dan is het heel makkelijk het enigste wat je tv hiervoor nodig heeft is een internetverbinding. Download de apps en kijk met plezier. Heb je geen smart tv, geen zorgen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een Google Chromecast aanschaffen, die zorgt ervoor dat jouw tv al de functies krijgt die een smart tv ook heeft. Andere opties zijn nog casten vanaf je telefoon of tablet. Of je plugt je laptop in de tv door middel van een HDMI-kabel. Misschien heb jij hierdoor wel helemaal geen tv-abonnement nodig!

Bellen noodzakelijk?

In een alles in 1 pakket zit vaak ook een huistelefoon. Nu weet iedereen dat deze nog zelden gebruikt wordt. Ga daarom naar of je dit wel nodig hebt. Tegenwoordig kun je ook bellen via internet met diensten zoals Whatsapp en Skype.  Linkbuilding StartMarketing