Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het inrichten van jouw gloednieuwe restaurant

Tips voor het inrichten van jouw gloednieuwe restaurant

Je bent de grote stap aangegaan en je hebt een pand gekocht om een restaurant op te zetten, maar je weet niet waar je moet beginnen met de inrichting. Waar begin je? In deze blogs zullen we je vijf tips geven over hoe jij jouw gloednieuwe restaurant prachtig in kunt richten op een simpele manier.

 

Setting

Maak voordat je begint met het inrichten van jouw restaurant een plattegoed van de indeling van het restaurant. Op deze manier kun je precies bekijken hoe je jouw restaurant zo praktisch mogelijk kunt inrichten on voldoende loop- en beweegruimte voor gasten en medewerkers te creëren.  

 

Verlichting

Goede, maar niet te felle verlichting is van belang in een restaurant. Verlichting is een sfeermaker. Wanneer mensen uit eten gaan, willen ze hun maaltijd kunnen bewonderen met een vleugje gezelligheid. Kille TL buizen bijvoorbeeld zullen hier niet bij helpen. Denk na over wat voor soort sfeer je wilt creëren en stem je verlichting hierop af. 

 

Meubilair

Het is belangrijk dat je dat je een duidelijke stijl aanhoudt met het meubilair. Je hoeft niet alle tafels hetzelfde te hebben, maar het is belangrijk dat het interieur van het restaurant met elkaar matcht. Allerlei stijlen zien er al gauw rommelig uit als je ze met elkaar combineert.

 

Comfortabel

Wanneer je zelf lekker uit eten gaat, vind je het prettig om op comfortabele stoelen te zitten. Dat willen jouw gasten natuurlijk ook. Wanneer je oncomfortabele stoelen hebt, zullen mensen minder snel terugkomen of jouw restaurant aanraden bij anderen. Probeer daarom meerdere soorten stoelen uit om de perfecte stoelen voor jouw restaurant uit te kiezen!

 

Een goede akoestiek

Over het algemeen zijn restaurants erg rumoerig. Pratende en lachende mensen maken erg veel geluid en een slechte akoestiek kan erg vervelend zijn voor gasten. Zorg ervoor dat er in jouw restaurant een goede akoestiek is. Dit kun je doen door je restaurant mooi te decoreren om een goede akoestiek te creëren.

Heb je na het lezen van deze blog nog steeds vragen? Bij https://katoprojecten.nl/ kun je terecht bij een specialist voor al je vragen!

https://katoprojecten.nl/