Multiresource
Image default
Vakantie

Vakantie aan de kust in eigen land in de Bollenstreek

Zoekt u een mooie plek voor een vakantie in eigen land? Houdt u van het strand? Dan is de omgeving van Noordwijk een echte aanrader om uw vakantie te vieren. Noordwijk is een klein gezellig dorp aan de kust en behoort tot de prachtige Bollenstreek. In dit gebied liggen meerdere leuke dorpjes die het brengen van een bezoekje absoluut waard zijn. Ook historische grote steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag liggen binnen een half uur rijden van Noordwijk. Naast de leuke dorpjes en prachtige steden kunt u in de omgeving ronduit genieten de veelzijdige natuur. Bossen, duinen, stranden en bollenvelden liggen allemaal vlak naast elkaar.

Sollasi heeft een fijn vakantiepark nabij Noordwijk. Het park ligt in Noordwijkerhout, een dorp dat aan Noordwijk grenst. Dit vakantiepark wordt omringd door natuur, het duin en bos ligt tegen het park aan. U kunt vanaf het vakantiepark lopend of fietsend naar het strand, vanuit uw huisje kunt u de zee al ruiken.

Vakantiepark Sollasi is een ruim opgezet park met huisjes voor 4 en 6 personen. Alle huisjes zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een eigen tuin met berging. Ook is er een mooi complex met studio’s voor 2 personen. Op het park zijn meerdere faciliteiten, zoals een bar met televisie, een grote speelweide, een tennisbaan, voetbalveldjes en een restaurant. De huurders van de studio’s kunnen gebruik maken van de wasserette en fietsenstalling in het complex. De omgeving per fiets verkennen is een absolute aanrader. Fietsen zijn te huur bij de receptie op het park.

Oosterduinse meer

Vanuit uw vakantiewoning in Noordwijkerhout loopt u zo naar het Oosterduinse meer. Door de lokale mensen wordt dit meer ook wel het Comomeer genoemd. Hier kunt u heerlijk zonnen, genieten van het water, een lekkere wandeling om het meer maken of dineren met prachtig uitzicht in het restaurant Como & Co.

In het gebied rond Noordwijk zijn honden op de meeste plekken welkom. Het grootste deel van het jaar mogen ze zelfs loslopen. Tijdens het broedseizoen mogen honden wel mee naar de bossen en duinen, mits aangelijnd. Op een lang stuk strand tussen Noordwijk en Katwijk mogen honden het hele jaar door loslopen.

Boek nu uw vakantie en ervaar wat de Bollenstreek allemaal te bieden heeft!

https://www.sollasi.nl/