Multiresource
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek voor huidverbetering

Een stralende, gezonde huid is wenselijk voor iedereen. Er zijn vele factoren die de huid kunnen beïnvloeden. Zo kun je last hebben van acne, pigmentvlekken of een vale teint. Ook rimpels kunnen de huid een vermoeide of verouderde uitstraling geven. Van Lennep Kliniek heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering. Een gezonde huid heeft van nature een mooie glans en kan tegen een stootje. Er zijn vele manieren om dit te bereiken en per persoon is de behandelweg verschillend. Wil je weten wat voor uw huid de beste aanpak is? Kom dan eens langs voor een gratis consult. De kliniek heeft een vestiging in Den Haag en Oegstgeest.

 

Rimpels rond de lippen of smalle lippen?

Naar mate onze leeftijd vordert zullen er rimpels ontstaan, ook rond de lippen. Deze kunnen middels een kleine behandeling verholpen worden. De cosmetisch artsen bij de kliniek hebben zeer veel ervaring als het gaat om het behandelen van de lippen. Een natuurlijk resultaat en een pijnloze behandeling zijn gegarandeerd. Een lipvergroting of lippen opvullen is uiterst veilig en verantwoord. Een lipfiller is effectief bij:

  • rokerslijntjes verminderen;
  • een litteken minder zichtbaar maken;
  • lippen die met de leeftijd dunner zijn geworden weer voller maken;
  • van nature smalle lippen meer volume geven;
  • ongelijke lippen met elkaar in balans brengen

Als je je afvraagt of een lipvergroting in jouw geval een verstandig idee is, ben je meer dan welkom langs te komen bij Van Lennep Kliniek. We zullen alle mogelijkheden voor je op een rij zetten en je van een deskundig advies voorzien.

Diverse behandelingen met- en zonder injectables

Op het gebied van rimpelbehandelingen zijn een aantal zaken belangrijk om te weten. Er zijn behandelingen met- en zonder injectables.

In het eerste geval kun je denken aan HydraFacial, bindweefselmassage, peelings en fractionele laser. Injectables raden we aan als de rimpels het gevolg zijn van een slapper en/of ouder wordende huid. Veelvoorkomend zijn rimpels op het voorhoofd, fronsrimpels tussen wenkbrauwen, rimpels bij en rond de ogen en een neus-lippenplooi-rimpel.

Iedere rimpelbehandeling zorgt ervoor dat de huid jonger en vooral ook energieker oogt. Als je meer informatie wilt, kun je 24/7 online een afspraak maken. Het eerste consult is in alle gevallen gratis.

We zijn telefonisch bereikbaar (070-7370088) en per mail (info @ vanlennepkliniek.nl). We hopen je snel te ontmoeten in onze vestiging aan de Frederikstraat in Den Haag of De Kempenaerstraat in Oegstgeest.

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Mooie lingerie vindt hij, maar jij moet hem ook mooi vinden!

Omgaan met weerstand

Alle trouwkosten op een rijtje