Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Velgen uitkiezen voor de auto

Hoera! Je bent 18 geworden en heb is tijd om eindelijk auto te rijden. Je hebt wekenlang geoefend en eindelijk heb je het rijbewijs binnen. Je bent super blij en kunt niet wachten om de weg op te gaan. Voor je 18e verjaardag heb je een nieuwe auto gekregen van je ouders. Je vindt de auto super mooi en bent er enorm blij mee. Als kers op de taart mag je nieuwe velgen uitkiezen van opa en oma. Je hebt alleen geen idee welke velgen er zijn en wat je moet uitkiezen. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten velgen.

Typen velgen

Misschien vind je het nog spannend om te parkeren en raak je wel eens een stoepje. Mocht dit het geval zijn, ga dan voor stalen velgen. Vroeger reden veel auto’s op dit soort velgen omdat ze sterk zijn. Ook zeker voor de beginnende rijder is dit een goede start omdat ze vrij goedkoop in aanschaf zijn.

Toch liever iets mooiers én betaalbaars? Ga dan voor gegoten velgen. Dit soort velgen zijn niet het allerbeste omdat de kwaliteit laag is. Waarom kiest men dan voor deze velgen? Ze zien er goed uit en zijn goedkoop in aanschaf. Maar vaker is goedkoop ook duurkoop, dus het is de overweging waard om misschien te kijken voor duurdere velgen.

Heb je nog meer ideeën voor de auto? Wil je bijvoorbeeld een mooie kleur voor de getinte ramen in jouw bolide? Dan wil je zeker ook mooie velgen erbij! Een mooie look met een goede kwaliteit? Kies dan voor flowformed velgen. Dit type velg is aantrekkelijk voor het oog, kwalitatief goed geproduceerd in de fabriek én redelijk betaalbaar. De velg is ook een stuk sterker ten opzichte van gegoten velgen, waardoor de levensduur langer is.

 

Heb je écht genoeg te besteden voor de velgen? Kies dan voor gesmede velgen. Deze velgen hebben een gemiddelde prijs van 2.500 euro per set, maar er zijn genoeg voorbeelden waarbij één velg al gauw 2.500 euro kan kosten. Je ziet dit type velg vaak bij luxere automerken. Deze velgen zijn duur omdat het materiaal enorm sterk is en het gewicht is laag waardoor het de perfecte velg is.

https://bridgemakersmarketing.com/effectiviteit-influencer-marketing-voor-autofabrikanten/