Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Vind de perfecte werkgever voor jou!

Vind de perfecte werkgever voor jou! 

Een baan vinden die écht bij je past in een bedrijf waar jij je thuis voelt. Het kan soms best een uitdaging te zijn om een goede match te vinden. Je reageert op veel vacatures omdat je graag een nieuwe baan wilt, je gaat vaak op gesprek bij deze werkgevers maar je mist het gevoel van een echte match. Het lukt niet om de juiste plek te vinden en dat kan van tijd op tijd behoorlijk frustrerend zijn. Om je goed te voelen in een rol en bij een bedrijf is het belangrijk dat er een goede match is tussen jou en de werkgever. Een recruitment bureau is gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers en kan je hier heel goed bij ondersteunen. Vaak weten de meeste mensen wel dat bedrijven recruitmentbureaus inhuren om hun te helpen maar het werkt andersom ook heel goed! 

 

Kennis van de markt 

De recruiters die werkzaam zijn bij een recruitment bureau hebben zich gespecialiseerd in jouw vakgebied en hebben brede kennis van de markt. Zij weten precies waar je op moet letten en wat belangrijk is wanneer je op zoek bent naar een nieuwe functie in deze branche. Daarnaast kennen ze veel bedrijven, hebben ze een groot netwerk met veel contacten waardoor ze al snel een goede inschatting kunnen maken of jij past binnen een bedrijf of niet. Het scheelt je heel veel persoonlijke gesprekken om uit te vinden wat zij op voorhand al weten.

Je hoeft zelf niet op zoek

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek heeft de recruiter een goed beeld van jou als persoon. Ze zullen alles vragen wat in hun ogen relevant is om een zo goed mogelijke match tussen jou en de diverse functieprofielen te maken. Vacatures die wellicht een goede match met je zijn worden aan je voorgelegd. Er wordt dus letterlijk voor jou gezocht in plaats van dat je hier zelf continu druk mee bent. De recruiters staan ook nog eens voor je klaar om je te helpen met voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Door hun jarenlange ervaring weten ze als geen ander hoe je een sollicitatiegesprek goed door komt en ze helpen jou met de beste tips en tricks. 

 

Go for it!

Lijkt het jou wel wat om ondersteunt te worden door een recruitment bureau? Match for talent is gespecialiseerd in het matchen van werknemer en werkgever. Zij vinden het heel belangrijk om transparant te werk te gaan en de verwachtingen voor beide partijen zo helder mogelijk in kaart te brengen. Neem eens een kijkje op de website of vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat je de mogelijkheden kunt ontdekken!

 

 

http://matchfortalent.nl/