Multiresource
Image default
Sport

Vind je het lastig om aan te komen? Goede voeding met shakes om aan te komen is de oplossing

Er zijn genoeg mensen die proberen om zo snel mogelijk af te vallen, door vaak te trainen en alleen nog maar gezond te eten. Vergeet echter niet dat er ook genoeg mensen zijn die juist een beetje meer willen aankomen. Je zou denken dat dit veel gemakkelijker te bereiken is, maar dit is helaas niet voor iedereen die dat wil even makkelijk. Herken jij jezelf hierin? Lees dan hier hoe je gebruik kan maken van een goede shake om aan te komen.

Wat heb je nodig om aan te komen?

Vele mensen denken dat weinig beweging en het veel eten van vettig en zoet voedsel je helpt met aankomen. Echter is dit niet helemaal waar. Als je wilt aankomen moet je voornamelijk meer calorieën per dag binnenkrijgen, dan dagelijks wordt geadviseerd. Hierbij is het zeer belangrijk dat je dit niet doet, door jezelf vol te proppen met alleen maar zoetigheid. Hierdoor verhoog je namelijk je eetlust en loop je het risico dat je juist de verkeerde vetten en suikers binnenkrijgt.

Shakes om af te vallen en om aan te komen. Hoe zit dat nou?

Je zal vast wel eens hebben gehoord dat mensen die willen afvallen gebruik maken van voedingsshakes. Deze voedingsshakes kunnen zowel worden gebruikt om af te vallen, als om aan te komen. Dit is mogelijk, omdat met de voedingsshakes je zelf kan bepalen hoeveel calorieën je per maaltijd inneemt en nog steeds genoeg vitamines en andere voedingsstoffen binnenkrijgt. Wil jij dus wat aankomen? Dan doe je een extra schepje in je shake.

Vergeet geen gezond extraatje te nemen

Om met een gezonde voeding wat aan te komen, is het belangrijk dat je naast je shakes een geschikt tussendoortje neemt. Extra’s zoals een bakje yoghurt met vruchten, een cracker met bananen of een kommetje soep met een stukje stokbrood, zorgen ervoor dat je wat extra calorieën en eiwitten krijgt die helpen bij het aankomen.