Multiresource
Image default
Vakantie

Weekendje weg met de hond op de Veluwe

Wilt u graag een paar dagen naar de Veluwe? Een weekendje weg met uw hond? Dan kunt u bij Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel terecht! Een verblijf op de Veluwe betekent wandelingen door de bossen en over de langgerekte heidevelden, lekker uitwaaien en genieten van alle rust om u heen. De Veluwe is in elk weer seizoen anders en daarom is er altijd genoeg moois te zien! Samen met uw hond ontdekt u de meest bijzondere plekken. Verblijft u bij Hotel Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel? Dan arriveert u binnen 2 minuten van het hotel bij natuurgebied Het Leesten. Hier mogen honden in een groot gedeelte los rondrennen. U kunt zo rustig wandelen en de hond heeft alle ruimte om te spelen in de natuur! Het Leesten is niet de enige plek waar de honden in alle vrijheid mogen rondlopen. Ook bij Caitwickerzand bij Kootwijk en in het Zwolse bos krijgt u samen met uw hond genoeg vrijheid om te genieten van de prachtige natuur.

Op pad met de hond

Een paar dagen met uw geliefde viervoeter op stap? De Cantharel is het hotel met hond op de Veluwe! Ons  ‘Honden Welkom’-arrangement is werkelijk ideaal! Voor honden die liever op de kamer van hun baasje slapen, is de standaardkamer met hondenmand geschikt. Deze hondenmand is bedoeld voor klein of middelgrote honden. Slaapt u liever in een aparte kamer? Dan kunt u de hond laten overnachten in de hondenkennel van het hotel. Hier zijn alle voorzieningen om de hond een fijne nacht te bezorgen. Na een goeie nachtrust kunt een wandeling gaan maken in de bossen achter het hotel. Meer informatie over de faciliteiten voor uw hond vindt u op de website van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel.

Ontspanning

Wat is er beter dan ontspannen na een lange wandeling? Uw hond kan tot rust komen op de kamer of in de kennel terwijl u de wellness op de eerste etage van het hotel kan verkennen. Hier kunt u echt tot rust komen. Wilt u zich weer helemaal herboren voelen? Dan kunt u een afspraak maken bij de beautysalon. Hier worden verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen van het gerenommeerde merk ‘Guinot’ aangeboden die ervoor zorgen dat u helemaal ontspant. Daarnaast kunt u in de wellness zelf genieten van diverse luxe faciliteiten, zoals Turkse stoombaden, sauna’s, verwarmde waterbedden en meer.

Voor meer informatie bezoekt u www. vandervalkapeldoorn. nl of neemt u telefonisch contact op met 055 541 44 55.
 

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/

Gerelateerde artikelen

Caravan dealers in Zuid-Holland repareren de schade volledig

Staycation: Leuke, Verrassende Plekken In Nederland – Food

Een natuurcamping op de Veluwe met bijzondere voorzieningen, wat wil je nog meer?