Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Welke draagbare speakers zijn echt geschikt voor mij thuis?

Je hebt fatsoenlijke luidsprekers op je smartphone. Het geluidssysteem van uw huis is ook ongeëvenaard. Met deze geweldige audio-apparaten tot je beschikking, zou er behoefte zijn aan draagbare luidsprekers? Als je net als wij bent die een dag niet kan overleven zonder je oren te vullen met muziek van hoge kwaliteit, is het krijgen van draagbare luidsprekers zo goed als normaal. Het enige dat u nog hoeft te doen, is beslissen welke typen en functies u moet kiezen. Moet je bijvoorbeeld voor Bose gaan of toch voor Sonos?

Wi-Fi VS Bluetooth Portable Speakers:

Bij het maken van draagbare luidsprekers komen onmiddellijk twee opties naar voren: Wi-Fi en Bluetooth. Welke van deze twee is geschikt voor u?

Tegenwoordig kunt u Wi-Fi-luidsprekers kopen die niet zijn voorzien van kabels. Aan de andere kant kun je ook Bluetooth-luidsprekers krijgen waarvan de geluidskwaliteit concurreert met het beste dat hun wifi-tegenhangers kunnen bieden.

Wi-Fi-luidsprekers kunnen via afstandsbediening worden bestuurd en kunnen muziek direct vanaf internet streamen. Aan de andere kant zijn hun Bluetooth-neven in staat om andere apparaten op te laden.

Eerlijk gezegd, je kunt niet fout gaan met elk type draagbare luidsprekers, dus hebben we het beste in elke categorie voor jou opgelost.

Top 5 Bluetooth draagbare luidsprekers

Bent u op zoek naar een geweldige draadloze luidspreker om mee te nemen op reis, in het park of zelfs bij het zwembad? We zijn er zeker van dat u weinig spijt zult krijgen van een van deze geweldige draagbare Bluetooth-luidsprekers:

Fugoo Sport

Wie zou verwachten dat iets dat zo klein is, uitstekend zou kunnen presteren? Een verrassend stukje technologie, de FUGOO Sport kan verbluffende geluiden non-stop afspelen tot 40 uur, zelfs op hoog volume. Hij is zelfs gebouwd met een omnidirectionele microfoon die de draagbare luidspreker in een verlengde van uw smartphone verandert. Je kunt het vragen om een ​​vriend te bellen, je aan planningen te herinneren of zelfs Google Now en Siri te gebruiken. Hoe cool is dat?

Creatieve Muvo Mini

U krijgt tegenwoordig geen Bluetooth-luidspreker met volledige functies voor deze prijsklasse. De Muvo Mini is de uitzondering. Met een goede levensduur van de batterij (loopt tot 10 uur), een weerbestendige constructie en een luid, gebalanceerd geluid, is dit apparaat zeker een praktische keuze voor dagelijks gebruik. Al deze goodies voor een prijs die gemakkelijk high-end concurrenten wegvaagt ($ 49,99). Dat is waar voor uw geld.

UE Boom 2

Eén blik is alles wat je nodig hebt om te zien dat de UE Boom 2 allesbehalve saai is. Naast de levendige kleuren is de all-round prestatie van het apparaat wat hem onderscheidt. W De waterdichte en schokbestendige, de UE Boom 2 is perfect voor als je gaat voor een duik in het zwembad of in het bad.

JBL Charge 3

Groter dan de anderen op deze lijst, neemt de JBL Charge 3 veel ruimte in beslag. Wat echter bij die omvang hoort, is een uitstekende geluidskwaliteit, ongeacht het volume, en een bas die een vuistslag heeft.

Gemaakt voor iedereen die hun muziek luid en duidelijk vindt, is de Charge 3 nog aantrekkelijker met zijn IPX7-classificatie. Dat betekent dat het een duik in het zwembad gedurende 30 minuten kan overleven, hoewel we betwijfelen of iemand geïnteresseerd zou zijn om naar muziek onder water te luisteren.

Infinity One Premium draadloze draagbare luidspreker

Vergeet deze draagbare luidspreker als u probeert kosten te besparen. Als u bereid bent om te genieten van verbluffende audioprestaties, een prachtige keramische afwerking en handige extra functies, is dit de perfecte koop.

Naast het leveren van een verbluffend rijk geluid, is de Infinity One ook trots op zijn geweldige Bluetooth-bereik. Zelfs als u het aangesloten apparaat op ruim 20 meter afstand laat, werkt het prima. Bovenop het bereik laadt het uw apparaten op via USB.

https://www.iiav.nl/speaker/draadloos/