Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Welke verzenddozen kiest u?

Het kiezen van de juiste verzenddozen voor het versturen van uw pakketten kan de eerste keer best lastig zijn. Allereerst omdat er heel veel maten zijn, daarnaast zijn er verschillende vouwmethodes en verschillende prijzen. U vraagt zich daarom vast af welke verzenddoos u het beste voor uw pakket kunt kiezen. In dit blog leest u meer over de verschillende verzenddozen.

De keuze is reuze 

Er zijn veel verschillende verzenddozen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld langwerpige, vierkante dozen in wit, beige of zwart. In dit blog bespreken we belangrijke punten waar u op moet letten bij het bestellen van verzenddozen voor uw webshop.

Een autolock bodem 

Veel verzendkosten bevatten een autlock bodem. Een autolock bodem is een bodem die automatisch ontvouwt. Wanneer u de keuze maakt voor een autlock bodem, dan kiest u dus voor gemak. U drukt kort de bodem van de doos in en de doos is stevig. U heeft verder geen plakband of tape nodig, de bodem sluit zichzelf. Een klepje op de doos zorgt ervoor dat u de bovenkant van de doos kunt vergrendelen met een plakstrip. 

Gevouwen verzenddozen 

Het grote voordeel van gevouwen verzenddozen? Het gemak waarmee u deze dozen vouwt. U begint met de bodem van de doos en doet hier de spullen in. De deksel van de verzenddoos sluit u aan de bovenkant. Ook bij dit type doos is geen tape nodig, wel moet u rekening houden met de plakstrip. Controleer altijd goed of deze plakt en of dat de strook eerst moeten worden verwijderd voordat die plakt. Een voordeel van deze verzenddoos is dat die minder ruimte inneemt dan de autolock bodemdozen. 

De kwaliteit van uw verzenddozen 

Bij de keuze van verzenddozen, is het belangrijk dat u niet alleen naar het gemak kijkt. U wilt immers niet dat de goederen beschadigen. Daarom is het raadzaam dat u kijkt naar golfkartron. Hoe meer golflagen een verzenddoos heeft, hoe steviger de verzenddoos is. Let dus goed op het aantal lagen bij de aankoop van kartonnen verzenddozen. 

Bestel eenvoudig online uw verzenddozen 

Verzenddozen kunt u eenvoudig online bestellen via Rotimshop. Dit is een website die gespecialiseerd is in verpakkingsmaterialen, zoals verzendboxen, etiketten en tassen. Er zijn specialisten die u ook kunnen helpen met welke verzenddoos het beste is voor het pakket dat u wilt verzenden.

 

https://www.rotimshop.nl/