Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Werken met Microsoft Azure

Azure is een cloudplatform dat uit meer dan 200 producten en cloudservices bestaat. De inhoud van Azure is speciaal ontworpen om je te helpen bij het creëren van nieuwe oplossingen. Zo ben je perfect voorbereid op de toekomst. Toepassingen voor flexibel en veilig online werken beheer je in deze bijzonder veelzijdige cloud tool die tal van mogelijkheden biedt. Think4 vertelt je meer over werken met Microsoft Azure. 

Hybride cloud oplossing

Als je in de cloud werkt wil je 100% kunnen vertrouwen op flexibiliteit en je online veiligheid. Dat krijg je als je kiest voor werken met Azure van Microsoft. Beveiliging van je IT omgeving waar je echt op kunt vertrouwen. Want welke gegevens je ook in Azure wilt zetten, je beheert en integreert al je omgevingen met services die zijn ontworpen voor de hybride cloud. Dankzij de continue innovatie van Microsoft blijf je jouw bedrijf verder professionaliseren en ben je klaar voor de toekomst.

Veilig online werken

Groot voordeel is dat beveiliging en privacy fundamenten zijn waarop Azure is gebouwd. Uiterst belangrijk zijn betrouwbaarheid, transparantie en naleving van normen en regelgeving van het hoogste niveau. Microsoft biedt die garantie met Azure en vanuit Think4 adviseren wij onze klanten met die garantie. We gebruiken Azure om bestaande oplossingen van klanten te implementeren en te beheren. Daarbij ondersteunen we met een flexibele en zeer efficiënte IT oplossing voor effectief ICT beheer. Met Azure helpen we onze klanten om bedrijfsdoelen te halen. Als Microsoft-partner kun je altijd vertrouwen op kwaliteit en vakkennis van Think4 als het gaat om de beste IT oplossingen. 

Digitale transformatie

Naast de multinationals waar het merendeel met Azure werkt stapt nu ook het MKB over naar het brede cloudplatform van Microsoft. Efficiency, veilig online werken en het proces ontwikkelen richting digitale transformatie zijn de reden waarom bedrijven werken met Azure. Bedrijven groeien en ontwikkelen door zich digitaal te blijven professionaliseren, een ambitie van elke ondernemer waarbij Think4 helpt. Daarbij zit je niet vast aan een Windows-omgeving, omdat Azure open-source technologieën ondersteunt. Je gebruikt je eigen hulpmiddelen en technologieën op het cloudplatform

Flexibel werken met Azure

Azure gebruikers betalen alleen voor wat ze echt gebruiken, zonder kosten vooraf. Je krijgt flexibele opties voor het aankopen van cloud scenario’s als Azure Hybrid Benefit. Ook heb je de mogelijkheid om aankopen en kosten flexibel te beheren. Uiteindelijk gaat het om een toekomstvaste investering, groei van je bedrijf, efficiënter werken en meer flexibiliteit. Dat is wat Azure MKB ondernemers te bieden heeft, in welke branche je ook werkt. Zakelijke uitdagingen ga je eenvoudig aan en je bent voorbereid op de toekomst door te innoveren met Azure-oplossingen.

Azure vergelijken

Think4 kent Azure als de enige consistente hybride cloud met een enorme productiviteit en veelzijdigheid. Zowel voor ontwikkelaars als voor eindklanten biedt Azure ongekende mogelijkheden die in de praktijk naast veel voordeel ook een meerlaagse beveiliging bieden. Ook prijstechnisch is Azure interessant ten opzichte van andere cloud platforms. Microsoft Azure kun je zien als een set cloudservices die constant blijft groeien en die jouw organisatie laat groeien. Wereldwijd stappen steeds meer bedrijven over op werken met Microsoft Azure, gezien deze trend zullen heel veel organisaties volgen. Want groot of klein, elk bedrijf dat zich wil ontwikkelen richting die digitale transformatie adviseren wij Azure. 

Werken in de cloud

Cloud computing, oftewel werken in de cloud, is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zonder het te merken werken we steeds vaker in de cloud. Vrijwel elk bedrijf ziet het voordeel van online services en een dataopslag via internet. Flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, daar wint cloudcomputing terrein ten opzichte van de vaste bedrijfsnetwerken. Meer informatie over efficiënt en flexibel werken in de cloud kun je altijd opvragen bij Think4

https://www.think4.nl/