Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Woonaccessoires die in jouw huis niet mogen ontbreken

Woonaccessoires die in jouw huis niet mogen ontbreken

Er komt veel kijken bij het inrichten van je huis. Zeker wanneer je je eerste huis of appartement inricht, zul je er achter komen hoeveel spullen je nodig hebt om je huis netjes, gezellig en georganiseerd te houden. Daarom hebben we hier een lijstje met woonaccessoires die in jouw huis niet mogen ontbreken.

Boekenkast of planken

Niet zozeer om alleen maar boeken in te zetten, maar ook voor alle administratieve papieren en documenten. Daarnaast kun je in een boekenkast ook een aantal leuke decoratieve stukken kwijt. Is een boekenkast te veel van het goede? Dan kun je ook kiezen voor een aantal wandplanken om zowel functioneel als decoratief te vullen. Ideaal voor familie foto’s en kleine plantjes!

Planten en bloemen

Planten en bloemen maken je huis gezellig en huiselijk. Zonder planten of bloemen is een huis al snel kaal. Houd je niet zo van al dat groen? Dan kun je voor 2 of 3 medium tot grote planten kiezen om toch een warme sfeer toe te voegen. Houd je wel van planten? Dan kun je natuurlijk los gaan!

Sfeerverlichting

Een kamer heeft functionele verlichting en sfeerverlichting nodig. Zo wil je aan tafel goed kunnen zien wat je doet en tijdens het bankhangen vooral sfeer creëren. 

Spiegels

Een spiegel kan een kleine ruimte optisch groter maken. Daarnaast kun je met een mooie spiegel je muur of deur mooi decoreren. Bovendien is het handig om een aantal spiegels in huis te hebben zodat je kunt zien hoe je er uitziet en zo elke dag weer zelfverzekerd de deur uit kunt!

Kussentjes en een kleed

De zithoek is een kale bedoeling wanneer je geen kussentjes op de bank hebt. Ook zijn kleden niet uit een interieur weg te denken. Een zacht kleed en kussentjes op de bank maken de zithoek een stuk knusser en mogen dus echt niet ontbreken!

Accessoires shoppen

Je kunt overal terecht voor woonaccessoires. Neem ook eens een kijkje op www.jeha.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan meubelen en woonaccessoires, waaronder de bovenstaande accessoires.

 

https://www.jeha.nl/