Multiresource
Image default
Mode en Kleding

Zo gebruik jij je tas als extra handbagage

Zo gebruik jij je tas als extra handbagage

Het is dan eindelijk zover, het hele jaar heb je keihard gewerkt om vervolgens even te kunnen uitrusten op een van de vele prachtige plekken dit ons land of de wereld kent. Of je nu met de auto, caravan of het vliegtuig op vakantie gaat, bagage blijft voor de meesten nog altijd een groot probleem. Ga je met het vliegtuig, dan heb je vaak de keuze dat je een handbagage koffer met je mee mag nemen en tegen betaling een grote koffer. Toch kun je, wanneer je dit slim aanpakt ook je tas als extra handbagage gebruiken. Dit scheelt natuurlijk niet ontzettend veel, maar kan er wel voor zorgen dat je net dat paar schoenen waar je aanvankelijk van dacht dat deze niet mee kon, nu ineens wel meenemen.

Luiertas

Niet direct het eerste waar je aan denkt, maar vaak wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, dan mag je naar je handbagage koffer en eventueel indien bijgeboekt, normale koffer ook nog een tas met je meenemen. Wel zo handig natuurlijk voor je paspoort, ticket en eventueel andere belangrijke spulletjes. Maar wist jij, dat deze tas vaak geen maximale afmeting heeft? Uiteraard is het niet de bedoeling dat je een enorme sporttas met je meeneemt, maar een cowboysbag luiertas bijvoorbeeld is een goed idee! Zo kun je naast je babyspulletjes vaak ook prima nog wat anders meenemen in plaats van een dure extra koffer bij te hoeven boeken.

Schooltas

Heb je geen tas thuis, denk dan eens na over de schooltas van één van je kinderen of misschien wel familie, vrienden of kennissen. Een schooltas is namelijk bij uitstek geschikt als extra handbagage. Niet alleen ontzettend praktisch, doordat je een schooltas eenvoudig op je rug met je mee kunt dragen, maar ook door de vaak praktische indeling. Heb je geen schooltas en wil je er toch graag eentje zelf aanschaffen, dat kan! Online vind je een enorm aanbod leuke schooltassen in verschillende formaten, kleuren en ook merken. Altijd al een stoere leren cowboysbag willen hebben, maar vind je ze wat aan de dure kant, kijk dan eens bij de cowboysbag sale, want de kans dat er een leuke tas tussen zit, die toevallig ook is afgeprijsd, is natuurlijk altijd aanwezig! Zo heb je niet direct een ontzettende handige tas die je kunt gebruiken als handbagage, maar ook gedurende het hele jaar door voor bijvoorbeeld school, werk of een dagje uit.