Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Zo krijgen je huid, haar en nagels een boost

Goed voor jezelf zorgen kan in drukke periodes nog wel eens lastig zijn. Zo kan gezond eten er tussendoor schieten en krijg je niet de benodigde vitamines en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft. Vitamines heeft je lichaam niet alleen nodig om normaal te functioneren, maar is ook belangrijk voor je haar huid en nagels. Het groeit anders niet zo snel, je haar wordt doffer en je huid kan meer oneffenheden krijgen. Gelukkig hebben wij hier de ideale oplossing voor! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Het komt van binnenuit

Hoe beter jij voor jezelf zorgt qua voeding hoe beter je er aan de buitenkant uit gaat zien. Dat je aan bepaalde schadelijke stoffen wordt blootgesteld, is niet te voorkomen. Wel kan je de gevolgen beperken door regelmatig een luminous beauty shake tot je te nemen. Op deze manier biedt je weerstand aan de invloeden van buitenaf en bereik je een gezonde huid, haar en nagels. Je goed voelen straal je uit en dat blijft vast niet onopgemerkt door je naaste omgeving.

Een betere weerstand

Je merkt vaak in de winter al dat je vitamine D te kort komt. Maar het kan zo maar zijn dat je nog meer tekortkomt. Om die reden heeft de luminous beauty shake uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De veroudering van je huid wordt tegengegaan en zal jou laten stralen. De luminous beauty shake is geschikt voor veganisten en draagt bij aan de benodigde doses: zink, vitamine C en magnesium. De luminous beauty shake zorgt er bovendien voor dat de collageen-productie toeneemt. Dit zorgt ervoor dat je huid van binnenuit versterkt wordt. Hiermee krijgt jouw afweer de ondersteuning die nodig is tegen schadelijke invloeden.

De juiste ingrediënten 

De shake versterkt niet alleen je huid, maar je haren en nagels hebben hier ook baat bij, ook je hormoonhuishouding. Je goed voelen heeft een ongekende uitwerking. Zo worden je gemoedstoestand, geheugen en je geest op een positieve manier beïnvloed. Doordat je natuurlijke energie wordt geactiveerd, functioneer je zo optimaal mogelijk. Dat heb je toch maar mooi op een biologische manier weten te bereiken. 

 

https://superfoodies.nl/