Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Verpleegkundig deskundige GGZ

Verpleegkundig deskundige GGZ

Voor een vaste aanstelling bij onze opdrachtgevers in de regio Helmond zijn wij op zoek naar GGZ zorgspecialisten voor opdrachtgevers met meerdere vragen.

Beschrijving van de baan

Voor het maken van een afspraak met klanten in de regio Helmond zoeken wij verpleegkundige experts van GGZ om met HIC-klanten om te gaan. Er zijn activiteiten gaande; dit probleem treft meestal psychiatrie, verslaving, misdaad, persoonlijkheidsstoornissen en antisociaal gedrag op meerdere gebieden tegelijk.

We zijn op zoek naar een stabiele professional die alles wil zien en gewend is aan het oplossen van “kleine stapjes”. Verpleegkundig specialisten van GGZ zijn verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van complexe doelgroepen; fysieke diagnostische doseringen, indicaties, andere behandelingen, medische onderzoeken, archivering en documentmonitoring; vanuit medisch perspectief worden praktijk en evidence-based richtlijnen getransformeerd vanuit het perspectief van patiënten naar individuele patiënten. Er is een multidisciplinair team dat verschillende functies vertegenwoordigt (psychiater, arts, psycholoog, maatschappelijk werker, specialistische arts).

Functie-eisen

Verpleegkundig specialisten van GGZ zijn verpleegkundigen opgeleid door HBO en hebben een masterdiploma in de verpleegpraktijk. Ervaren in HIC-doelgroepen; neem een ​​proactieve houding aan, let goed op de gezondheid van patiënten en onderneem actie waar nodig.

Bedrijfsomschrijving

 GGZ dan. De open cultuur van de bedrijfscultuur heeft tot doel de deelname van de hersenen van klanten te stimuleren.

Arbeidsvoorwaarden

Volgens de bepalingen van CAO-GGZ, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een ​​vaste bijbaan en werkt meerdere uren per week.

Vacatures per categorie In België Vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/medisch-secretaresse.html