Multiresource
Image default
Dienstverlening

ARO biedt ondersteuning bij het leeghalen van het ouderlijk huis

Veel mensen krijgen er vroeg of laat mee te maken; moeder of vader, of allebei, verhuist naar een verpleeghuis of verzorgingstehuis. De taak van het huis leeg maken komt dan over het algemeen bij de kinderen of naaste familie terecht. Dit moet vaak snel gebeuren, want de huur loopt gewoon door of het huis gaat de verkoop in. Het is zonde om maandelijkse kosten voor het huis door te laten lopen terwijl er niemand meer in woont.

Wij nemen het grote werk uit handen

Alle Rommel Opgeruimd biedt professionele ondersteuning bij het leeghalen van woningen. Ziet u er tegenop om het ouderlijk huis zelf te moeten ontruimen, bent u er niet toe in staat of weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen om deze grote klus voor elkaar te krijgen? Schakel dan onze hulp in. Wij nemen het grote werk voor u uit handen. Het enige dat u zelf moet doen zijn de persoonlijke papieren, spullen met emotionele waarde die u graag wilt bewaren en spullen die u zelf wilt verkopen uit de woning halen. Als u daar mee klaar bent staan wij met ons team klaar om de rest van de inboedel uit het huis te halen.

Al 20 jaar een fijn familiebedrijf

Ons bedrijf is een gezellig familiebedrijf dat inmiddels al ruim 20 jaar klaar staat om ondersteuning te bieden bij het leeghalen van allerlei soorten woningen. Van huurhuis tot koophuis en van appartement tot een flat, het maakt voor ons niet uit wat voor soort woning het betreft. Het team is super goed op elkaar ingespeeld en gaat altijd professioneel en keurig te werk.

Vele bedrijven die deze service aanbieden zetten een grote afvalcontainer voor de deur waar alle spullen in worden gegooid. Dit is absoluut niet onze werkwijze. Wij zorgen ervoor dat de gehele inboedel discreet wordt afgevoerd. Want zeker bij een huis ontruimen na overlijden moet u er niet aan denken dat de spullen van uw dierbare in een afvalcontainer worden gegooid waar alle omwonenden zicht op hebben.

Wij komen dan ook met een blanco vrachtwagen die aan de achterkant gesloten kan worden. De kleine spullen worden door ons zorgvuldig in dozen verpakt. Meubels worden beschermd en afgedekt in plastic.

Wilt u van onze dienst gebruik maken of heeft u nog vragen? U kunt ons 7 dagen per week en in de avonduren bereiken op telefoonnummer 0252-742 502 of een mail sturen naar info@ allerommelopgeruimd.nl.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/