Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Boerengrind, 8-16 mm, bij Betondingen.nl bestellen

Boerengrind in de maat 8 bij 16 mm lijkt in niets op het ouderwetse grind wat jarenlang in de jaren 70, 80 en 90 nog zo gangbaar was in Nederland. Het ging toen om grote gepolijste kiezelstenen, waardoor je je een weg moest banen als deze dik was aangelegd. Inmiddels zijn dit type kiezelstenen voorlopig al jarenlang niet meer te vinden in de Nederlandse tuin. Maar dan de nieuwe generatie grind: deze is aan een flinke opmars bezig en dat is niet voor niets. 

Nieuwe generatie boerengrind oogt naturel 

De huidige boergrind kiezelstenen zijn compleet anders dan haar voorgangers; deze kleine kiezeltjes kennen een natuurlijk uiterlijk, dat wil zeggen dat zij hoekig zijn en ogen alsof zij zo uit een rivierbedding gewonnen zijn. Deze boerengrind kiezels bieden een prachtige meerwaarde rondom uw landelijke woning, of als bodembedekker voor loze stukjes tuin. 

Boerengrind bestellen

Zorg dat u er bij bestelling rekening mee houdt dat u eveneens een worteldoek bestelt voor de ondergrond, zodat u het gedeelte onkruidvrij kunt houden. 

Als vuistregel is te stellen dat een laag van circa 5 cm. boerengrind dekkend is voor het oppervlak. Vindt u het lastig om de juiste hoeveelheid te bepalen bij uw bestelling van boerengrind, vraag dan de medewerkers van het betonbedrijf Betondingen.nl om assistentie. Zij kunnen voor u de juiste berekening uitvoeren. 

Het boerengrind wordt in bigbags van 0,5 kubieke meter aangeleverd en wordt voor u op de plek van bestemming afgezet – mits haalbaar uiteraard!

Laat u de grindlaag toch liever aanleggen, schakel dan een klusbedrijf of hovenier in. 

Meer wonen vindt u op:

Wonen.wiki

Intieur en Wonen

Hypotheek in Noord Nederland

 

https://www.rsaannemersbedrijf.nl/