Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Een dekbed voor het juiste seizoen

Weet jij het verschil tussen een dekbed en een dekbedovertrek? Veel mensen zijn toch in de veronderstelling dat dit hetzelfde is. Toch is dit niet zo, er zit wel een verschil tussen deze twee. Een dekbed is het deel wat je in een dekbedovertrek doet. Een dekbed kan gevuld worden met een warme stof zoals wol of dons. Op deze manier heb je het lekker warm in de koude winternachten. In de zomer kun je het dekbed eruit halen zodat je alleen een dekbedovertrek overhoudt. Zo hou je het lekker koel. Dekbedovertrekken kun je in allerlei soorten kleuren vinden, zo weet je zeker dat er altijd wel eentje past bij jouw slaapkamer!

De verschillende maten van een dekbed

Om erachter te komen welke maat je nodig hebt, moet je eerst de maat van je bed weten. Een te klein dekbed is natuurlijk niet prettig. Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje:

Eenpersoons: 140 x 200 en 140 x 220

Tweepersoons: 200 x 200 en 200 x 220

Lits Jumeaux: 240 x 200 en 240 x 220

Lits Jumeaux XL: 260 x 200, 260 x 220 en 260 x 240.

Diverse dekbedden

Wanneer je de maat van je bed weet kun je op zoek gaan naar een geschikt dekbed. Voordat je er eentje gaat kopen, moet je weten dat er verschillende warmteklassen zijn. Wij hebben ze voor je in een overzicht gezet:

 Winterdekbed: Warmte klasse 1

 4 seizoenendekbed: Warmte klasse 1

 All Year dekbed : Warmte klasse 2

 Lente / Herfst dekbed : Warmte klasse 3

 Zomerdekbed : Warmte klasse 4

Hoe kouder het seizoen, hoe hoger de warmteklassen! Een zomerdekbed is het dunste dekbed en een winterdekbed is heerlijk warm. Een All year dekbed kun je gebruiken wanneer de temperatuur vrijwel gelijk blijft in je slaapkamer.

Een dekbed van goede kwaliteit

Ben je op zoek naar een dekbed die je lang kunt gebruiken? Neem dan eens een kijkje op de website van Dekbedovertrekkenenzo. Zij zijn in het bezit van een rui aanbod van verschillende dekbedden en dekbedovertrekken van verschillende materialen en merken. Heb je behoefte aan advies? Dat kan ook bij deze partij!

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/