Multiresource
Image default
Toerisme

Een uitgebreid aanbod busdagtochten vindt u hier

Als u op zoek bent naar leuke en complete busdagtochten, zit u bij TwinTours goed. Wilt u erop uit met uw collega’s of vrienden? Bij dit bedrijf kunt u zich als groep vrienden of collega’s inschrijven voor een volledig verzorgde dagtocht. Hierbij is het ook mogelijk om u individueel in te schrijven. Het voordeel van dit aanbod is dat u niet zelf een bus moet huren. Het aanbod van TwinTours is zeer uitgebreid. Zo reist u met dit bedrijf naar Texel, Antwerpen of Hasselt. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsreis. Het enige wat u hierbij aangeeft is de dag dat u het uitstapje wilt. Tijdens uw dagje uit wordt u voorzien van lunch, diner en verschillende excursies.

Busdagtochten met uw persoonlijke chauffeur

Een bus huren doet u bij een professioneel bedrijf. Daar was het nog nooit zo eenvoudig! TwinTours regelt voor u de bus én de chauffeur. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Verschillende opstapplaatsen voor uw busdagtochten

Wilt u binnenkort een evenement bezoeken? En vindt u het handig dat u ook het vervoer direct regelt? Dan kiest u voor busdagtochten van een specialist. De busdagtochten van TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.