Multiresource
Image default
Toerisme

Recept voor een heerlijk weekendje weg

Toe aan een weekendje weg om de batterij weer een beetje op te laden? En hebben jullie behoefte aan wat tijd samen? Dan is dit het recept voor jullie!

Ingrediënten:

–        Fijn gezelschap

–        Een fijne omgeving

–        Een prettige plek om te overnachten

 

Op zich is fijn gezelschap niet per sé nodig om een prettig weekendje weg te hebben. Ook solo kun je prima genieten van een gebied als Twente. Maar met het juiste gezelschap (je partner, of je gezin) wordt het nog een stuk leuker. Dus stel je geliefden voor om een weekendje weg te gaan en plan dit samen alvast op je kalender.

Het volgende ingrediënt is een fijne omgeving. De regio Twente is perfect voor een weekendje weg. Het lijkt soms wel alsof de tijd hier stil heeft gestaan: eeuwenoude landgoederen, mooie kastelen en unieke natuurgebieden zijn in Twente niet meer dan normaal. En misschien is de uitdrukking “de tijd heeft er stilgestaan” niet eens zo ver gezocht. Want het lijkt wel alsof de tijd hier inderdaad wat rustiger verloopt. Bij alles en iedereen merk je dat men nog echt ouderwets de tijd neemt voor dingen. Zo gaat de kop koffie die je bestelt gepaard met een vriendelijk woord en goede toeristische tips. Waar vind je dat nog? In Twente, dus.

Goed, het wordt dus een weekendje Twente. Het laatste ingrediënt dat je nodig hebt om hier echt kwali-tijd van te maken is een fijne accommodatie. Ook daarin kan Twente ruimschoots voorzien. Op www.visittwente.nl is een ruim aanbod opgenomen aan campings, B&B’s en hotels. Maar ook als je een bungalow, huisje of lodge wilt huren zit je voor je weekendje weg in Twente gebakken.

Kom eens langs op www.visittwente.nl. Zeker weten dat we je weten te overtuigen.