Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Heb jij al een blokhut in je achtertuin?

Je achtertuin een make-over geven is geweldig om te doen. Maar het vergt ook veel denkwerk, waar zet je wat neer? En wat wil je halen om de tuin er geweldig uit te laten zien? Wij raden je aan om bij het begin te beginnen. Denk aan het opvullen van de grote loze plekken in de tuin. Zet hier bijvoorbeeld een overkapping, een tuinhuis of een blokhut neer. Het ziet er geweldig uit en het is ook nog eens praktisch. Je kan op deze manier namelijk veel spullen kwijt! Wil je meer weten over een blokhut  in je achtertuin? Lees dan eens door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Welke stijl kies jij?

Een blokhut heeft veel verschillende stijlen, een stijl waar we het nu over gaan hebben is de klassieke stijl. De klassieke stijl maakt zich kenbaar aan een puntdak, meerhoekig dag, piramide dak, schilddak of een wolfskap. Dit komt doordat dit een traditioneel gevoel opwekt. Voor dat je de klassieke stijl kiest, moet je kijken naar je eigen huis en de inrichting. Heb je een klassiek huis, met een gezellige inrichting, dan past een klassieke blokhut waarschijnlijk perfect in de achtertuin! Naast een klassieke blokhut zijn er ook moderne blokhutten. Vaak hebben deze een plat dak of een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak is een dak wat schuin afloopt, maar wel plat is. Heb je een strak ingericht huis? Dan is een moderne blokhut het perfect verlengstuk van je huis!

 

Een blokhut vinden bij BuitenKampioen

Nu je de stijl hebt gekozen is het tijd om over de praktische dingen na te denken, zoals de afmeting. Hoeveel ruimte heb je in de tuin voor de blokhut? En hoe groot moet de blokhut minimaal zijn om je spullen op de bergen? Als je minimaal 3 meter nodig hebt, dan raden wij je aan om het iets ruimer te nemen, want in de loop van de jaren krijgen we steeds meer spullen, en die moeten ook een plekje krijgen! Daarnaast is het zeer belangrijk om een stabiele ondergrond te creëren voor de blokhut. Op deze manier behoud je een stabiele constructie en gaat het opbouwen een stuk sneller.

 

https://www.multiresource.nl/