Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Het beste dak voor uw huis

Het beste dak voor uw huis

Als u op zoek bent naar een nieuw dak voor uw huis, hebt u heel wat keuzemogelijkheden. Het kan moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Op een gegeven moment ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij hebben helpen u graag bij het vinden van het juiste dak voor uw woning, zodat u niet in de war raakt door alle keuzes. Bent u benieuwd welk dak geschikt is voor uw huis? Lees dan snel verder!

 

De realistische opties  

Laten we eerst eens kijken naar de opties die je als consument eigenlijk hebt. De eerste kent u waarschijnlijk wel: dakpannen. Deze optie is erg populair in ons kleine landje. Je ziet ze overal, maar betekent dat ook dat ze een goede keuze zijn? Daar gaan we even dieper op in. Het grote voordeel van dakpannen is dat ze goedkoop te installeren en toegankelijk zijn. Het aanbod is groot en de prijs is laag. Het grootste nadeel van dakpannen is dat ze niet bestand zijn tegen het Nederlandse herfstweer. Dit is jammer, anders had je kunnen zeggen dat dakpannen de ideale keuze zijn. Naast dakpannen kun je natuurlijk ook kiezen voor een rieten dak. Als u het geld heeft, doet u er goed aan om deze investering te doen. Het ziet er erg mooi uit en heeft een goede isolerende werking. Als u het onderhoud van uw rieten dak niet ziet zitten, dan raden wij u dit niet aan. Dit dak is erg onderhoudsgevoelig. Als u op zoek bent naar de perfecte middenweg, overweeg dan een EPDM dak. Dit dak is goedkoop, maar de kwaliteit is uitstekend. 

 

Een EPDM dak kopen

Bent u benieuwd of een EPDM dak iets voor u is? Neem dan eens een kijkje op de website van EPDM – Tigt en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

 

https://www.epdm-tigt.nl/