Multiresource
Image default
Onderwijs

De ethereum koers zien, en besluiten of je die wilt kopen.

Ben je benieuwd naar cryptocurrency en wil je investeren in Ethereum? Dat kun je dat de waarde van ethereum bekijken op deze website. Dagelijks bezoeken mensen deze website en bekijken de actuele koers in euro’s. Handelen hierin is eenvoudig en absoluut niet moeilijk. Je gaat naar de website en kijkt wat de actuele koers is. Vervolgens ga je naar het tabel wat onder de koersprijs staat en klik je op een van de brokers waarbij je wilt handelen (meestal accepteren deze iDeal). Je klikt aan hoeveel Ethereum je wilt kopen, met een paar kliks op je muis heb je ethereum gekocht en voor je het weet ben je al een trader in cryptocurrency geworden.

Wat is Ethereum?
Ethereum is een open – netwerk (voor iedereen toegangbaar!) dat zich baseerd op de datastructuur en technologie van de Bitcoin.

Handelen in Ethereum is eenvoudig.
https://koersethereum.nl is up-to-date en houdt de actuele waarde van ethereum goed bij. Het is ontzettend handig dat je direct naar de laatste prijs kunt kijken wanneer je in Ethereum handelt, je beslist zo makkelijk of je de ETH’s die je hebt gekocht wilt behouden of wilt verkopen. We raden je aan hier toch goed onderzoek naar te doen, het is niet slim om ETH te gaan kopen als je niet goed begrijpt wat je aan het doen bent.

Hieronder een aantal tips hoe je op de juiste prijs kunt kopen.
– Onderzoek goed naar wat Ethereum eigelijk inhoudt, volg de nieuws achter Ethereum en beslis zo op elke koers je wilt gaan kopen
– Ga niet op je gevoel af, ga af op cijfers en data. Haast vooral niet wanneer je besluit ETH’s te gaan kopen, doe dit gerust en neem hier genoeg tijd voor.
– Luister niet naar je vrienden of omgeving, volg de actuele nieuws en houdt je daarbij!
– Stel een automatische piloot in: je kunt bij de meeste brokers instellen op welke koers je wilt gaan kopen bovendien kun je ook “stop loss” orders plaatsen, dit zorgt ervoor dat je met zo weinig mogelijk risico handelt op de koers prijs.

Ethereum kopen via FCA gereguleerde sites
Via koersethereum.nl kun je zelf kiezen waar je Ethereum wilt gaan kopen, dat je kan je doen via Plus500 of Etoro. Dit zijn FCA (Financial Conduct Authority) gereguleerde websites en handelen volgens de europese wet. De FCA houdt alle handelaren en brokers goed in de gaten en zorgen ervoor dat zij de wet niet overtreden.

http://www.koersethereum.nl