Multiresource
Image default
Onderwijs

Wanneer was dat ook alweer?

De grootste valkuil van geschiedenis is dat je de personen en evenementen in de juiste periode moet plaatsen. Soms lijken periodes op elkaar en vormt dit een struikelblok als het waren. Het is daarom belangrijk goed voorbereid te zijn voordat je aan de slag gaat met dit examen. Je kan hiervoor een examentraining geschiedenis inschakelen. De trainer zal tijdens deze training gebruik maken van samenvattingen die gericht zijn op evenementen en verbanden tijdens deze periodes. Zo ben jij altijd goed voorbereid en weet je precies over welke tijdsperiode ze het hebben tijdens het examen.

Een andere valkuil binnen het examen kan het manier van antwoorden zijn. MIsschien weet je het juiste antwoord wel, maar heb je moeite met het antwoord concreet te formuleren. Het is ook niet gemakkelijk. Tijdens de examenperiode moet je ook aan zoveel denken en onthouden. Er staat veel druk op je, want nu is de tijd aangekomen dat een voldoende belangrijker is dan ooit. Tijdens de examentraining zal je werken met oude examens en zal de trainer je helpen met het formuleren van antwoorden. Zo zal er tips worden gegeven over hoe je de bronvraag het beste kan aanpakken en hoe je je antwoord moet formuleren. Zo zal je nooit meer onnodig punten verliezen.

Tijdens deze training zal je veel oude examenopdrachten maken. Dit is de beste manier om goed voor te bereiden voor je examen. Bereid je dus goed voor en reserveer jouw plekje bij deze examentraining.