Multiresource
Image default
Bedrijven

De plissé hordeur op maat laten maken voor een goede zomer

Een mooie plissé hordeur op maat laten maken doe je wanneer je geen ongedierte of pollen je woning in wilt laten komen, maar wel wilt  genieten van de frisse lucht die van buiten komt. Het is namelijk onwijs vervelend dat je in de zomer niet gewoon de deur open kunt zetten zonder dat je direct last hebt van vliegen, muggen, pollen et cetera. Maar de deur de hele tijd dicht houden is ook niet echt een optie, want dan wordt het hartstikke warm binnen en ook wanneer je dan naar binnen  wilt lopen kan dit als een ergernis worden gezien. Met de plissé hordeur op maat is dit alleemaal verleden tijd. Dan heb je namelijk gewoon frisse lucht, kan de deur open blijven en hebben de dieren en de pollen geen kans van slagen.

 

Effect

Doordat de plissé hordeur op maat is gemaakt heb je geen openingen waar de dieren nog door heen kunnen vliegen. De gaasjes in de deur zijn precies  groot genoeg om er lucht door heen te laten komen, maar te klein voor  dieren om door heen te vliegen. Ze zullen in de deur blijven zitten of ze zullen er weer vanaf vliegen. Vooral in de avonden is de plissé hordeur op maat een ideale manier om de dieren buiten te houden. Misschien wil je binnen wel een lampje aan hebben, maar wil je ook de deur open laten. Je weet dat muggen op licht afkomen en daarom is het dan bijna niet mogelijk om de deur open te laten, dit kan wel met de plissé hordeur op maat.

 

Plaatsen van de plissé hordeur op maat

De plissé hordeur op maat wordt altijd gemaakt in de fabriek nadat jij de juiste maten hebt doorgegeven. Na een tiental dagen zal je de bestelling al thuis hebben geleverd je kunt kiezen om deze zelf te plaatsen of hier een monteur voor in te schakelen.