Multiresource
Image default
Tuin en buitenleven

Een klantgerichte plantenkwekerij uit het Westland

Als u op zoekt bent naar een leverancier van planten op maat van uw wensen, dan is plantenkwekerij Valstar uit het Westland ideaal voor u. Valstar bestaat uit een team van een 25-tal mensen dat elke dag met een passie voor het vak pot- en groenteplanten kweekt. De plantenkwekerij ontstond een ruime eeuw geleden en met haar acht hectare grond en het bezit van de modernste technieken kan het bedrijf u voorzien van de planten die u wenst. Om haar planten nog meer te laten stralen, ontwikkelde de kwekerij een eigen hoezenlijn, genaamd Bellisima.

Waarom u moet kiezen voor een samenwerking met deze plantenkwekerij

Plantenkwekerij Valstar, gelegen in het Westland heeft een uitgebreid aanbod aan planten. U kunt er terecht voor zowel groenteplanten als bloeiende planten. De kweek van groenteplanten gebeurt bij Valstar op een unieke manier. Valstar gebruikt kweektafels. Die kweektafels worden ingedeeld in compartimenten. Daardoor kunnen de medewerkers de plantafstand, de stok, de watergift en het klimaat volledig aanpassen aan uw wensen. De bloeiende planten bloeien tijdens het potplantenseizoen van half februari tot eind oktober. Bij Valstar vindt u begonia’s, rozen, celosia’s, chrysanten en andere seizoensbloeiers. Met de hoezen van Bellisima krijgen die potplanten een exclusieve uitstraling. De hoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Contacteer deze gespecialiseerde leverancier voor extra informatie

Als u meer informatie wenst over de pot- of groenteplanten van deze plantenkwekerij uit het Westland, navigeer dan naar de website van Valstar. U vindt er uitgebreide uitleg terug over de verschillende planten in het assortiment en leest meer over het eigen merk Bellisima. Heeft u dan nog vragen of heeft u interesse in de planten van Valstar? Neem dan contact op met de medewerkers van de plantenkwekerij via de contactgegevens op de website. U kunt ook een medewerker laten langskomen om extra uitleg te krijgen over de Valstar-planten.