Multiresource
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuinontwerp is dé basis voor een nieuwe tuin

De absolute basis van een geheel nieuwe tuin of tuinrenovatie begint bij het tuinontwerp. Voor een prachtig tuinontwerp in Etten-Leur kunt u bij Egalisee Bestratingen aankloppen. Ons bedrijf Egalisee Bestratingen is gevestigd in Breda. Vanuit onze thuisbasis brengen we onze klanten in de wijde omgeving een bezoekje. Al vele klanten hebben wij met veel plezier kunnen verblijden met een prachtige tuin.

Wij, Bas Beekers en Anton Baremans, hebben een aantal jaar geleden ons eigen bedrijf opgericht, Egalisee Bestratingen V.O.F. Voordat Egalisee Bestratingen bestond waren wij collega’s van elkaar binnen een ander bedrijf. We hadden zo’n leuke samenwerking dat we destijds hebben besloten om onze krachten en kwaliteiten te bundelen en samen met een eigen bedrijf verder te gaan. En dit bevalt ons zeer goed. We vinden het dan ook erg leuk dat we inmiddels uitgegroeid zijn tot een begrip in Breda en omgeving. Wij doen ons uiterste best om onze klanten het beste te leveren. De beste kwaliteit, professionaliteit en scherpe prijzen, dat kunt u onder andere van ons verwachten. Vanzelfsprekend werken wij zeer netjes en leveren we uw tuin opgeruimd op.

Bij elke tuinklus kunt u rekenen op vakmanschap

Wij zijn niet alleen goed in het ontwerpen van tuinplannen. Voor alle klussen in en rondom uw tuin kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wilt u uw tuin inrichten met een mooie vijver? Wij leggen deze voor u aan. Of is uw huidige schutting aan vervanging toe? Wij plaatsen een nieuwe schutting. Heeft u een boom in de tuin staan maar staat deze in de weg of houdt deze teveel zon tegen? Wij komen hem verwijderen. Voor elke klus hebben wij het benodigde gereedschap in huis.

Wilt u uw tuin, oprit of parkeerplaats opnieuw laten betegelen? Geen probleem! Wij zijn zelfs specialist in keramische terrastegels leggen. Wij realiseren al uw tuinwensen.

Onze contacten met leveranciers zijn uitstekend, daardoor kunnen we producten voor een goede prijs leveren. Daarnaast krijgt u ook nog eens garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u graag kennis met ons maken en zien wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen met ons is op meerdere manieren mogelijk. U kunt telefonisch contact opnemen met Bas Beekers (06-38932453) of Anton Baremans (06-53650609). U kunt ook een email sturen naar info@ egaliseebestratingen.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

  

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/