Multiresource
Image default
Onderwijs

Krijg advies van een studiekeuze adviesbureau

Het kan zo zijn dat je meerdere studies interessant vind omdat het allemaal aansluit bij jouw interesses. Tegenwoordig zijn er ook enorm veel studies waaruit je kunt kiezen. Deze keuze kan makkelijker gemaakt worden door een studiekeuze adviesbureau. Hulp bij studiekeuze kan een groot voordeel zijn, want hierdoor sta je een stuk zekerder in je schoenen over de keuze die je gemaakt hebt.  

Ook de locatie van jouw studie telt mee 

Denk jij wel na over de andere aspecten die meespelen bij het kiezen van een juiste studie? Kijk bijvoorbeeld goed naar de locatie van jouw opleiding, het geld wat je bij elkaar moet sparen en de tijd die je kwijt bent aan een studie. Vind je het belangrijk om genoeg tijd over te houden voor vrije tijd of wil je jezelf volledig op school focussen? Er zijn natuurlijk studies waar meer tijd in gaat dan andere studies. Wil je liever ver weg studeren en op kamers gaan of ben je daar nog niet aan toe en wil je liever thuis wonen? De locatie van jouw opleiding is dan belangrijk om mee te nemen in je uiteindelijke studiekeuze. 

krijg hulp van September Advies 

September Advies is een studiekeuze adviesbureau die jou kan helpen bij het kiezen van de juiste studie. In een aantal gesprekken ga je samen met een specialist in gesprek over jouw interesses en verschillende aspecten die jij belangrijk vindt bij een studie. Door het jonge team van specialisten zijn de gesprekken toegankelijk en vooral het gemak van deze gesprekken staat voorop. Het gaat tijdens deze gesprekken echt op jou. Hulp bij studiekeuze kan je bij elke fase in je studentenleven krijgen. Of je nou net klaar bent met de middelbare school of al een studie hebt afgerond en graag een vervolg studie wilt volgen. Het kan allemaal.  

Een tussenjaar 

Tegenwoordig nemen steeds meer jongeren een tussenjaar. In dit jaar kan je fulltime aan de slag gaan bij je werkgever om extra geld bij te verdienen en te ontdekken hoe het is om dagelijks te werken. Je kunt er ook voor kiezen om op reis te gaan en te ontdekken waar jouw interesses liggen en gemotiveerd beginnen aan een studie.