Multiresource
Image default
Onderwijs

Professionele taaltraining online volgen

Bent u voor uw werk op zoek naar een taalcursus? Aan een zakelijke taaltraining stelt u waarschijnlijk andere eisen dan aan een cursus Spaans voor op vakantie. De training moet afgestemd zijn op uw vakgebied en functie binnen het bedrijf. Daarom biedt taleninstituut The Square Mile cursussen op maat. Wij zijn actief door heel Nederland en bieden nagenoeg elke gewenste taaltraining, aangepast aan uw wensen. We geven trainingen bij u op de werkvloer, maar ook online. Ook tijdens de corona crisis kunt u zich dus blijven ontwikkelen op het gebied van taal, waar en wanneer het u uitkomt.

Taaltraining Nederlands bij The Square Mile

Bij The Square Mile kunt u niet alleen terecht voor het aanleren van een buitenlandse taal. We bieden ook een taaltraining Nederlands aan voor wie zichzelf wil verbeteren op dit gebied. Vaak wordt onderschat hoe belangrijk het is om correct Nederlands te spreken en schrijven. Een e-mail met spelfouten komt een stuk minder professioneel over. En ook tijdens vergaderingen is het van belang om de juiste (vak)termen te gebruiken. Op die manier kunt u effectief deelnemen en beter uw mening verwoorden. De cursus wordt samengesteld aan de hand van uw leerdoelen en huidige taalniveau.

Spoedcursus Frans

Heeft u snel specifieke kennis nodig van een taal die u nog niet goed onder de knie heeft? Dan kunt u bij The Square Mile ook kiezen voor een spoedcursus in een taal naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een spoedcursus Frans volgen voor uw branche. Taalcursussen kunnen individueel gevolgd worden, maar ook in kleine of grotere groepen met collega’s. In beide gevallen wordt rekening gehouden met uw persoonlijke niveau en leerdoelen. U kunt rekenen op individuele begeleiding, zodat u het beste uit uzelf kunt halen. Neem voor meer informatie over onze trainingen contact op.

https://www.thesquaremile.nl/