Multiresource
Image default
Gezondheid

Significante pijnverlichting door MammaTENS

De MammaTENS wordt ook wel TENS zwangerschap genoemd, omdat het apparaat met name zwangere vrouwen enorm helpt. Ben jij zwanger? Is jouw beroep huisarts, gynaecoloog of verloskundige? De volgende informatie is interessant voor jou. Het principe van kleine elektronische impulsen op de huid blijkt zeer effectief tegen allerlei zwangerschapskwalen. Denk aan rugpijn, misselijkheid, zware en onrustige benen. MammaTENS is een klein apparaat met elektroden-pleisters en kabeltjes om de pleisters aan te sluiten. Bij de TENS zit een duidelijke beschrijving, zodat iedereen ermee overweg kan. Is de bevalling eenmaal achter de rug, dan zal de TENS zeker nog regelmatig dienst bewijzen. Bij bekkenbodemklachten en incontinentieproblemen bijvoorbeeld wordt de MammaTENS ook succesvol ingezet. De stroomstootjes activeren en trainen je spieren namelijk.

Keuze uit verschillende TENS apparaten

De MammaTENS is al even op de markt. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen, zijn er in de loop der tijd verschillende varianten ontwikkeld door de fabrikant. Zo kun je een TENS Eco 2 kopen, maar ook een TENStem Eco Basic en een OmniTens XP+. We lichten de TENS Eco 2 hier toe. Deze TENS bevat twaalf programma’s die je naar behoefte kunt afwisselen. Het apparaat vaststellen op één specifiek programma is ook mogelijk. De elektronische schakeling AKS zorgt ervoor dat er nauwelijks nog kans is op huidirritatie. Met de compliance registratie wordt in de gaten gehouden of er trouw gebruik wordt gemaakt van de TENS. Aan de TENS Eco 2 hangt op dit moment een prijskaartje van € 249,98. We adviseren dit bedrag te controleren op de website van MammaTENS, want zoals je weet kunnen prijzen dalen en stijgen. Niet alleen is deze TENS zeer compact, hij weegt slechts 0,3 kilogram. Aan verzending binnen Nederland zijn geen kosten verbonden. De levertijd bedraagt één tot drie dagen.

Speciaal voor degenen die nog vragen hebben, hier de contactgegevens van MammaTENS. De naam van de leverancier is schwa-medico en deze firma is gevestigd aan het Koningin Julianaplein 10 in Woudenberg. Het telefoonnummer is (033) 4655064.

https://www.mammatens.nl/