Multiresource
Image default
Horeca

Cocktails, die laat je shaken!

Cocktails laten shaken, dat kan ik toch zelf wel? Niet helemaal. Bij het shaken van een cocktail komt namelijk best veel kijken. Daarom zijn de cocktailshakers van Cocktailbar.nl opgeleid bij de BOLS Bartending Academy. Zo krijg je dus niet alleen een heerlijke cocktail, je krijgt er ook een gepassioneerde cocktailshaker bij. Deze cocktailshaker zal zeker er een heuse beleving van maken.

Cocktails van het hoogste niveau

De cocktailshakers van Cocktailbar.nl worden opgeleid door Bols. De Bols Bartending Academy is wereldwijd en gerespecteerd. Daarom zijn de cocktails die je laat shaken door Cocktailbar.nl van hoge kwaliteit. En dat smaakt net iets lekkerder! Onze bartenders krijgen bij Bols namelijk alle kennis en kunde bijgebracht om een zo goed mogelijke cocktails te kunnen maken. Wij zijn als Bar Company daarom ook erg trots op onze professionele cocktailshakers.

Een hele beleving

Cocktails laten shaken door Cocktailbar.nl is ook een hele beleving. Onze bartenders zijn getraind om er een heus spektakel te maken. We kunnen de drankjes weliswaar schudden, maar wat dacht je van het jongleren met de shaker? Verder kennen de bartenders van Cocktailbar.nl alle ins en outs van de cocktails die geschonken worden. Wie weet leer je ook nog eens wat als je op je cocktails staat te wachten. Daarom zijnde  drankjes zijn niet alleen lekker. Zelfs voordat je je glas in je handen hebt, krijg je al de volledige cocktailervaring.

https://www.cocktailbar.nl/