Multiresource
Image default
Horeca

Uw display koelkast laten installeren door ervaren monteur

Een nieuwe display koelkast of gebaksvitrine koopt u bij een specialist. U wilt immers wel profiteren van topkwaliteit en een uitstekende service. Bij Koopsretail vindt u precies wat u nodig hebt om uw producten professioneel te presenteren. Met de juiste display koelkast of gebaksvitrine maakt u een heus statement en toont u precies aan uw klanten wat u in huis hebt. Al uw lekkernijen zoals taart, gebak en broodwaren stalt u eenvoudig uit in dergelijke effectieve koelingsapparatuur. Alle producten blijven in uitstekende conditie en zullen geenszins vroegtijdig verpieteren. Door alles netjes en in zicht van de klant uit te stallen, zullen zij eerder de neiging krijgen om hier wat van mee te nemen. Uw omzet zal stijgen als u gebruik maakt van de juiste apparatuur om uw producten in tentoon te stellen.

Kiezen voor een specialist

U wilt de juiste koelingsapparatuur aanschaffen om uw producten in te etaleren. Een gewone vitrinekast zal hierin niet voldoende zijn, te meer omdat uw producten dan onderhevig zijn aan elementen als temperatuur en vochtigheid. In een juist koelingssysteem blijven uw producten in goede conditie en zullen klanten enkel hierdoor worden aangetrokken. Hoe beter uw producten in beeld zijn, des te waarschijnlijker wordt het dat een aankoop zal worden gedaan. Bij Koopsretail kunt u rekenen op professionele gebaksvitrines en display koelkasten, waarin u uw producten kunt presenteren. Deze specialist heeft jarenlange ervaring en levert koelingsapparatuur van uitstekende kwaliteit.

Online bestellen voor levering

U kunt in de webshop van Koopsretail een bestelling doen voor een nieuwe gebaksvitrine of display koelkast. Er zijn diverse modellen beschikbaar en deze specialist kan precies vertellen welke varianten voor uw dienstverlening het meest geschikt zijn. Uiteraard worden de koelingsunits bij u op locatie geleverd en zal een ervaren monteur deze voor u installeren. U kunt erop vertrouwen dat uw aankoop juist werkt en uw producten uitstekend koel houdt.