Multiresource
Image default
Horeca

Zeepdispensers: Belangrijker dan ooit in uw onderneming!

Het wassen van onze handen en onze eigen hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest als nu in deze heftige, ingrijpende tijd. Daarom zijn zeepdispensers geen overbodige luxe en moeten wij daar met zijn allen flink gebruik van maken. Buiten het feit dat ze nu erg belangrijk zijn, maakt dat niet dat ze dat normaal niet zijn. Onze hygiëne is erg belangrijk en daarom verwachten de meeste gasten dan ook, wanneer zij in uw restaurant of andere horecagelegenheid komen, dat hier genoeg zeepdispensers zijn. In dit blog vertellen we er meer over!

 

Zeepdispensers in handig formaat

Geen zin meer in dat gedoe met al die losse zeepflessen die op en rondom de fonteintjes van de toiletten staan? Dan is een zeepdispenser in klein formaat een goed uitkomst. Je kunt ze gemakkelijk aan de muur hangen waardoor je extra ruimte overhoudt op het fonteintje. Dit oog een stuk professioneler en ruimtelijker. Buiten dat is deze zeepdispenser ook nog eens een stuk hygiënischer voor uw gasten. Indien dit namelijk een automatische zeepdispenser is, hoeft jouw gast ook niks aan te raken om de zeep op de handen te kunnen krijgen. 

 

Tegenwoordig zijn er over het algemeen ook bijna alleen nog maar automatische zeepdispensers te krijgen. En natuurlijk zijn ze niet alleen voor in de toiletten maar kan je ze ook gewoon gebruiken in de keuken, de badkamer of de douche. 

 

Een zeepdispenser kopen in een online winkel

Nu je weet dat een automatische zeepdispenser makkelijker en hygiënischer is, zal je ook wel willen weten hoe dit werkt. Door een innovatieve sensor, merkt de zeepdispenser beweging op onder de plek waar de zeep uit de dispenser komt en spuit precies de juiste hoeveelheid zeep in de handen van de gast. Op deze manier komt de gast niet in aanraking met de zeeppompjes waardoor de kans op het oplopen van bacteriën die virussen kunnen veroorzaken zeer klein blijft. Zo blijft iedereen schoon en gezond!