Multiresource
Image default
Horeca

Smoothie bar huren

Een bij Shakes on Wheels. Waar moet je een goede smoothie aan laten voldoen? Ten eerste moeten een smoothie gezond zijn en dienen er minimaal vier fruit of groente soorten in verwerkt zijn. Daarnaast is het belangrijk om een verse sap toe te voegen voor de drinkbaarheid en maak je een smoothie pas echt lekker met kruiden. Naast goede en lekkere ingrediënten dien je ook in het bezit te zijn van een blender. Met een goede blender ben je er nog niet want de kwaliteit van de groente, fruit en de kruiden zijn minstens zo belangrijk of nog wel belangrijker. 

Als jij een smoothie bedrijf als Shakes on Wheels de smoothies voor je laat maken dan weet je zeker dat dit top verzorgd zal worden. Shakes on Wheels richt zich vooral op bedrijven en is er in gespecialiseerd voor grote groepen smoothies te maken. Op deze manier kan iedereen lekker snel van een verse smoothie genieten. Verder is het erg leuk dat ze hele toffe barren hebben voor bij jou op locatie. En ze komen altijd met een gezellige bartender die al het werk voor je doet. Jij hoeft alleen maar naast de bar te staan en de goede sier te maken met wat jij hebt geregeld, uiteraard met een verse smoothie in je hand!

Als je een smoothiebar van Shakes on Wheels naar jouw locatie laat komen, dan nemen zij jou al het werk uit handen. De bartender zet de bar op, maakt alles klaar en ruimt alles weer op. Daar heb je tussen geen omkijken naar. Je hoeft alleen een plekje voor ze te reserveren van de vooraf afgesproken afmeting.

Nu in Corona tijd gelden er voor evenementen natuurlijk andere regels en moeten ze extra voorzichtig en hygiënisch te werk staan. Op hun website vind je een uitgebreid blog met de door hun getroffen maatregelen. Zo weet je zeker dat je samen met je gasten veilig kan genieten van je smoothie.

Ze komen door heel Nederland, dus als je interesse hebt neem sowieso contact met ze op. Van harte aanbevolen.