Multiresource
Image default
Vakantie

Iedereen gaat op Glamping in Europa

Veel mensen zijn dol op kamperen. Maar de ene kampeerder is de andere niet. Zo zijn er mensen die het liefst hun hele hebben en houden op hun rug meedragen en elke avond op een andere plek hun (heel basic) kamp opslaan. De meeste kampeerders zijn iets minder fanatiek en hebben liever een minder spartaans onderkomen. Voor hen is glamping ideaal. Glamping, wat in heel Europa mogelijk is, is kamperen in weelde. Je hebt wel het plezier van het buitenleven (de frisse lucht, het wakker worden bij door de zon en vogels), maar dan zonder zorgen over je materiaal (hebben we wel genoeg haringen, is het luchtbed niet lek). Je verblijft namelijk in een kant en klaar verblijf, dat volledig is gemeubileerd. Vaak is dit een safaritent of lodge, maar er zijn in Europa verschillende unieke glamping accommodaties te vinden, zoals pipo-wagens of zelfs boomhutten! Dat is volledig ontzorgd kamperen!

Maar zelfs als je voor een glamping-vakantie gaat, zijn er verschillen tussen kampeerders.

Kindvriendelijke glamping in Europa

Ga je op vakantie met de kinderen? Dan heb je een glamping locatie nodig die op kinderen is afgestemd: uiteraard een zwemparadijs en speeltuin, maar bij voorkeur ook een animatieteam. Terwijl de kinderen lekker spelen, kunnen jullie lekker op het terrasje genieten van de rust. Op www.glampings.com staat een groot aantal kindvriendelijke glampings die ideaal zijn voor een vakantie met het hele gezien.

Natuurliefhebbers en rustzoekers

De kindvriendelijke glamping is natuurlijk een nachtmerrie voor wie zonder kinderen reist en vooral op zoek is naar natuur en rust. Voor deze vakantiegangers hebben we op onze website ook een ruim aanbod aan kleinschalige glampings. Hier kom je heerlijk tot rust in de natuur. Soms doe je een boswandeling, soms geniet je van een goed boek. Dit is het soort glamping waar zelfs de die-hard rugzakkampeerder blij van wordt!

Breed aanbod

Je ziet, het aanbod op Glampings is enorm breed. Van kleinschalig tot grote familie-camping (en alles ertussen in). Kijk op www.glampings.com voor het volledige overzicht en boek met een paar klikken direct jouw glamping vakantie in veel Europese landen.

https://www.glampings.com/