Multiresource
Image default
Mode en Kleding

Kies uw sieraden uit bij juwelier Harderwijk

 

Wil je ook de mooiste sieraden die ook nog eens uit de buurt komen? Bij Zuyver juweliers kan dat! Wij zijn gevestigd in de Luttekepoortstraat oftewel in het centrum van Harderwijk. Laat u dan ook verrassen door het grote aanbod sieraden die zij te bieden hebben. Zo zijn zij specialist in trouwringen in allerlei maten en soorten. Zij helpen dan ook graag bij het uitzoeken van de beste trouwring voor jouw bruiloft. Ook bieden zij de mooiste horloges met een groot assortiment in merken en materialen.

 

Juwelier Harderwijk voor ringen

Wilt u uitpakken met een prachtige trouwring of verlovingsring? Kom dan eens langs bij Zuyver juweliers in Harderwijk. Hier vindt u een compleet aanbod in allerlei ringen. Van goud, zilver of zelfs platinum. Niet alleen trouwringen maar ook gewone vrouwen ringen. Verkrijgbaar in de maten R&C Diamant, Monzario, Blush, Fjory, Ti Sento, Lapponia, Buddha To Buddha, NOL, Boccia, Mi Moneda, Coeur de Lion etc…

Buddha to Buddha is vandaag de dag dan ook een zeer stijlvol sieraden merk met handgemaakte sieraden. Ook Ti Sento is een zeer uitzonderlijk merk sieraden met zirkonia’s. 

 

Welke trouwring kiest u?

Om een trouwdag geslaagd te maken kan een prachtige trouwring niet ontbreken. Bij Zuyver geloven zij er dan ook in dat de perfecte trouwring bestaat! Zo geven zij u graag advies bij het kiezen van de geschikte trouwring. Bij het doen van zo’n speciale aankoop komt er dan ook tijd, advies en rust kijken, zij weten dit als geen ander en begeleiden u graag hierin. Kom daarom eens langs in de winkel in Harderwijk of maak een afspraak via de website.