Multiresource
Image default
Telefonie

Wat zijn dé smartphones voor zakelijk gebruik?

Als ondernemer heb je tegenwoordig de keuze uit veel verschillende smartphone. We snappen dat je je kunt verliezen in al die keuzes. We hebben immers niet allemaal een ict achtergrond. Wij helpen je met het kiezen van een smartphone voor zakelijk gebruik.

Zakelijk gebruik

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke werkzaamheden je uit gaat voeren op je smartphone. Wil je vooral bellen en af en toe gebruik maken van je mailbox? Of wil je regelmatig video’s opnemen? Hier kun je rekening mee houden met het uitkiezen van een mobiele telefoon. Misschien weet je van jezelf dat je wat onhandig bent. Dan kan het een goede keus zijn om een waterdichte telefoon te kiezen. Ook is de capaciteit van een telefoon belangrijk. Er zijn telefoons beschikbaar met een beperkt geheugen, maar voor zakelijk gebruik is dit niet al te handig. Er zijn een aantal telefoons die zakelijk vaak gebruikt worden.

Apple iPhone X

De telefoon die het afgelopen jaar aan populariteit gewonnen heeft is de iPhone X. Steeds meer zakelijke afnemers gaan voor deze krachtpatser, omdat het gewoon een heel compleet toestel is. De iPhone X is verkrijgbaar vanaf 64gb, dus het heeft de juiste capaciteit. Ook is het toestel waterbestendig en beschikt het over een goede camera. De iPhone X heeft niet voor niets aan grote populariteit gewonnen in de zakelijke branche.

Samsung Galaxy S10

Een ander populair en goed toestel is de Samsung Galaxy S10. Het grootste voordeel van deze smartphone is dat het beschikt over dual sim mogelijkheid. Hierdoor is het mogelijk om twee simkaarten in het toestel toe te voegen. De S10 is verkrijgbaar vanaf 128gb geheugen. Het grotere model, de S10 plus is zelfs verkrijgbaar tot maar liefst 1tb.

Huawei P30 Pro

Naast de iPhone en de Galaxy is de Huawei een populair toestel. Dit fijne toestel heeft een accu die lang meegaat, wat een groot voordeel is van dit toestel. Ook is het in dit toestel mogelijk om twee simkaarten toe te voegen. Hierdoor is het toestel ook ideaal te combineren met een privé simkaart.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl