Multiresource
Image default
Dienstverlening

Witgoed reparatie Zeist? Geen voorrijkosten

Er zijn zoveel merken op de markt en het is moeilijk om ze allemaal op te nemen. We proberen alle klanten waar mogelijk te helpen, ongeacht het merk van het apparaat. Neem contact op met onze monteur bij Witgoed reparatie Zeist en hij zal weten of het merk kan worden gerepareerd met dezelfde dag reparatie, of hij de beschikbare onderdelen heeft of als het iets is dat mogelijk moet worden besteld. Waar mogelijk proberen we u witgoed apparaten zo snel mogelijk weer goed te laten werken.

 • Geen voorrijkosten

 • 30 jaar ervaring

 • Afspraken op dezelfde dag

 • Enorme voorraad beschikbaar

 • Reparaties aan witgoed apparaten

 • Wasmachine reparatie

 • Vaatwasser reparatie

 • Wasdroger reparatie

 

Veelvoorkomende problemen met wasmachines:

Wasmachines zijn een essentieel onderdeel van elk huis en als ze kapot gaan, weten we het echt. Uitstapjes naar de wasserette kunnen vermoeiend en tijdrovend zijn. Dus als uw wasmachine defect is of een storing heeft, bel ons dan. We streven ernaar om de meeste reparaties op dezelfde dag uit te voeren en alle gemonteerde onderdelen worden geleverd met een garantie van 12 maanden.

 

 1. Wasmachine pompt water niet weg

Controleer eerst de afvoer. Er kan vuil vastzitten die problemen veroorzaken. Als er geen blokkering is of de problemen blijven bestaan ​​wanneer u deze verwijdert, bel dan met Witgoed reparatie Zeist en wij zullen uw machine weer laten leeglopen.

 

 1. Wasmachine trommel draait niet (bron)

Zijn er slechts een of twee items in de wasmachine? Met moderne technologie draaien sommige machines niet met lichtere lasten. Probeer eerst met extra items en als het probleem aanhoudt, bel dan onze monteur en wij bieden een reparatie aan op locatie.

 

Veelvoorkomende problemen met vaatwassers:

Afwassen kan erg vervelend zijn, vooral als je gewend bent om de vaatwasser het werk te laten doen. Onze volledig gekwalificeerde en erkende monteurs zorgen ervoor dat uw vaatwasser op zijn best blijft en uw vaat schoon en sprankelend houdt. Omdat de meeste vaatwassers uit 4 hoofdonderdelen bestaan, is reparatie daarvan de goedkoopste en gemakkelijkste manier.

 

We streven ernaar om de meeste reparaties bij het eerste bezoek te voltooien en er is een garantie van 12 maanden op alle reparaties en onderdelen.

 

 1. Vaatwasser pompt water niet weg

Controleer de afvoer op eventuele blokkades. Als er geen blokkering is of de problemen blijven bestaan ​​wanneer u deze verwijdert, belt u onze monteur en maken we een afspraak om langs te komen.