Multiresource
Image default
Dienstverlening

Professioneel LED advies voor ondernemingen en particulieren door LED Design Holland

Ben jij ondernemer in de automotive branche? Ben je lid van een VvE? Of run je al jaren je eigen winkel? LED Design Holland (LDH) is een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Het bedrijf geldt als echte professional als het om LED verlichting gaat. De medewerkers geven onder meer advies over werkplaats verlichting, kantoorverlichting en verlichting voor retail. LDH levert een totaalpakket: een professioneel lichtplan aangepast aan jouw eisen en wensen, moderne LED lampen van superieure kwaliteit én uitstekende service. Je bent vast bekend met de voordelen van LED: zuinigheid, milieuvriendelijkheid en betrouwbaarheid. De lampen verbruiken weinig energie, gaan jaren mee en de kwaliteit is bijzonder goed. In vergelijking met andere lampen zijn LED’s schoon;  afgezet tegen traditionele lampen bevatten ze veel minder schadelijke stoffen.

Persoonlijk lichtplan 

LED specialist LDH heeft haar hoofdkantoor in Breda. Het team beschikt over een indrukwekkende staat van dienst. Op het CV staan LED projecten voor grote, middelgrote en kleine bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Denk aan Retail, kantoren en industrie. Tijdens het maken van een lichtplan zijn kostenbesparing en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. Maar op nummer 1 staat altijd het streven naar voldoende en rustig licht voor alle werknemers. Met LED is van alles mogelijk. Er zijn lampen in verschillende kleuren met wisselende kleurtemperaturen. Je kunt kiezen voor grote armaturen of kleine spots. Met LED is het eenvoudig variëren in sfeer. Een showroom vol kostbare producten vraagt immers om andere accenten dan een fabriekshal waar dag en nacht gewerkt wordt. In het eerste geval is kleurechtheid van groot belang: de koper ziet graag wat hij koopt. Het tweede voorbeeld vraagt om licht waarbij de werknemers zo veilig mogelijk kunnen werken.

Neem contact op voor advies

LDH doet niet alleen zaken met ondernemers. Als privépersoon ben je ook van harte welkom. Neem dus gerust contact op. Vertel wat je wilt en nodig hebt. Het zal je verbazen wat LED Design Holland jou allemaal te bieden heeft. Desgewenst ontvang je binnen een paar dagen een subsidiecalculatie, een lichtplan én een complete offerte. LDH is telefonisch bereikbaar en per mail: 076 – 888 33 00, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/