Multiresource
Image default
Gezondheid

Alles over het Sport Medisch Centrum

Het Sport Medisch Centrum Amsterdam (SMC) is al jaren dé instelling voor fysiotherapie in Amsterdam. Als uitgebreid medisch centrum zitten verschillende specialismen onder één dak. Hierdoor kunnen wij u snel en goed helpen met uw specifieke klacht. Onze drie belangrijkste pijlers zijn:

Ontspan, wees gezond en wees productief. De persoonlijke doelen van de patiënt staan ​​centraal in ons handelen. Ons team bestaat uit ruim 50 fysiotherapeuten, van wie velen gespecialiseerd zijn in manuele therapie, sportfysiotherapie of kinderfysiotherapie. We hebben ook specialisten zoals sportartsen, sportdiëtisten, osteopaten, sportmasseurs en sportpsychologen om je in een mum van tijd weer in vorm te krijgen.

Wacht niet langer, boek nu. Er is geen verwijzing van een arts nodig en wij werken samen met alle zorgverzekeraars. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en KNGF en hebben onze eigen sanitaire protocollen met bekende beschermende maatregelen.In verband met Covid-19, om wachttijden te minimaliseren, iedereen onze huisregels laten volgen en op tijd komen.

Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen hoog gekwalificeerd, maar hebben ook ruime ervaring in het behandelen van patiënten met Spinale Musculaire Atrofie (SMA). Samen met u en uw gezin stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit varieert van het behouden van mobiliteit tot het verminderen van spierpijn tot het verbeteren van de houding. Uw gezondheid en herstel staan ​​bij ons voorop.

Zorg zelf ook voor een sneller herstel en word weer fit om volop te sporten bij SMC Amsterdam. Maak vandaag nog een afspraak en laat een persoonlijk traject opzetten.