Multiresource
Image default
Woningen

We bieden onze klanten ook een winstgevende verhuur van hun onroerend goed.Welkom op ons portaal! Wij hebben voor u op één plek alle appartementen verzameld van ontwikkelaars in afgewerkte en in aanbouw zijnde wooncomplexen, evenals de woningvoorraad die op de vastgoedmarkt wordt gepresenteerd. Studio’s, 1-2-3-kamerappartementen, meerkamerappartementen, penthouses, duplexappartementen in pre-afwerking, turnkey afwerking en gedeeltelijk gemeubileerd. Er zijn honderden opties voor uw keuze in elke gewenste categorie!
We bieden onze klanten ook een winstgevende verhuur van hun onroerend goed.
We werken aan nieuwe gebouwen en de secundaire markt, we begeleiden transacties.
Wat kan u interesseren op onze pagina die ons fundamenteel onderscheidt van vele makelaars, makelaars, agentschappen, enz.?
Ten eerste bent u verzekerd van de hulp van een van de gewetensvolle vastgoedspecialisten.
Ten tweede jagen we geen enorm geld na, want we rekenen op langdurige samenwerking en uw aanbevelingen aan vrienden, familie en kennissen.
Ten slotte willen we de gezamenlijke inspanningen bij het zoeken naar en verkopen van onroerend goed voor u zo comfortabel mogelijk maken!
Voor verkopers van onroerend goed zijn de voorwaarden hetzelfde, maar we werken alleen met eigenaren op basis van een contract. Ben je overal tevreden over? Neem contact met ons op! Ik waardeer uw en mijn tijd.
Beste vrienden, ik bied een volledig scala aan onroerendgoeddiensten.

Met vriendelijke groet, uw expert.

 

 

Huis te huur


https://be.propenda.com/