Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

De Proactieve ICT bedrijf uit Hengelo

De Proactieve ICT bedrijf uit Hengelo

Welkom bij Newminds Systems uit Hengelo. Een ICT bedrijf dat bestaat uit een klein, maar toegewijd team van ICT specialisten uit Twente. We benaderen ieder ICT vraagstuk professioneel, persoonlijk en deskundig. Op afstand of op locatie monitoren we de ICT en belangrijke systemen van onze klanten zodat jij als gebruiker er geen last van hebt. Altijd bereikbaar en systemen up-to-date, dat is onze taak!

Ons ICT bedrijf zit in Hengelo van waaruit onze medewerkers de regio bestieren met hulp op afstand en uitstekende bereikbaarheid in heel Twente. Bovendien profiteren van de kennis en ervaring van ons moederbedrijf Newminds, die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in applicatie ontwikkeling. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Newminds Systems!

Hoe vaak denk jij aan je online back up?

Slimme back-up oplossingen waar je geen omkijken naar hebt? Dat klinkt als een droom. Maar bij Newminds Systems vinden we dat heel normaal. Wij kunnen meedenken in slimme back-up oplossingen on-site of online back up in de cloud. Welke wensen zijn er? Wat is het budget? Wat moet de back-up kunnen doen? En hoe snel moet een back-up teruggezet kunnen worden? Allemaal belangrijke vragen die ontzettend belangrijk zijn voor de continuïteit van je bedrijf. Gelukkig kunnen wij op afstand alle ICT systemen real-time monitoren zodat we precies weten wat er aan de hand is bij een calamiteit, storing of foutmelding. Maar vooral tijdig kunnen ingrijpen als het nodig is. Natuurlijk worden online back-ups bij ons altijd voorzien van encryptie zodat gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden.

Werkplek in de online cloud

Door de corona pandemie en alle lockdowns is thuiswerken ook in Nederland heel gewoon geworden. Een goede thuiswerk plek is daarom erg belangrijk. In samenspraak met jou, of je werkgever, kunnen we een werkplek online in de cloud inrichten zodat je op afstand thuis veilig toegang kunt krijgen tot alle belangrijke data. Hierbij kunnen we zowel hardware en software leveren op locatie. Wij werken met een uitstekende leverancier voor computer hardware tegen gunstige prijzen en met goede garantie voorwaarden. Ook installeren wij de computer kant en klaar af met de gewenste software, besturingssoftware en alle belangrijke office toepassingen.

Microsoft Dynamics NAV specialist in Twente

Voor middel en grote organisaties die op zoek zijn naar een flexibel ERP pakken kunnen wij Microsoft Dynamics NAV adviseren. Het is namelijk een ERP oplossing (Enterprise Resource Planning oplossing) dat bedrijven kan ondersteunen met het beheren van inkoop, verkoop, operations, accounting en voorraad. Het grootste voordeel is dat het ERP pakket out of the box al veel biedt en daarom in de meeste gevallen goedkoper is dan andere dure ERP pakketten die vaak heel veel extra mogelijkheden bieden die niet worden gebruikt, maar wel voor betaald wordt. Newminds Systems bezit als één van de weinige ICT bedrijven in Twente échte Microsoft Dynamics NAV specialisten in advies én implementatie.

{youtube}}

Maak een afspraak met ons iCT bedrijf in Hengelo

Maak gauw een afspraak met ons ICT bedrijf voor een kennismaking en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bel ons via +31 74 20 20 112 of stuur een mail naar info@newmindssystems.nl.

https://www.newmindssystems.nl/